top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 7-8 abril


Després d'una setmana de descans, on alguns jugadors i jugadores van poder gaudir del 15è Campus de Setmana Santa, tornen els partits.

A casa, dissabte només es jugaran quatre partits. Dos en la franja de matí, a les 9:30 hores juga el Premini masculí amb el Sant Andreu de Natzaret i a les 11 hores el Cadet femení amb el Bosco Horta; i dos en la franja de tarda, a les 16 hores el Sots21 masculí juga contra el Nou Bàsquet Vilanova en el primer partit de la nova fase del grup de permanència, mentre que a les 18 hores el Sènior B masculí intentarà reprendre el camí de la victòria amb el seu enfrontament amb l'AE Boet Mataró.

Diumenge arriben els plats forts. A primera hora del matí (9:30 hores) el Premini mixt jugarà un derbi contra el Vedruna Gràcia. A les 12 hores serà el torn del Mini blau masculí que jugarà contra Lestonnac, en el que serà el quart partit entre els dos equips en el que va de temporada. Els partit de la tarda els inaugurarà el Cadet blau masculí que rebrà a les 16 hores ni més ni menys que el Joventut de Badalona. Un equip sempre complicat, tot i que l'equip de Ger Pons ve de jugar en la darrera jornada disputada un gran partit a la pista del Sant Gervasi Mollet. A les 17:45 hores serà el torn del Júnior masculí, que s'enfrontarà al Manyanet Sant Andreu. I per últim, a les 19:30 hores, el partit en majúscules del cap de setmana: el Sènior A masculí rebrà la visita del CB Ripollet, líder invicte del grup. Els jugadors del primer equip masculí de la casa saben de la importància que té guanyar aquest partit, ja que mantindrien l'avantatge respecte el seu immediat perseguidor i reforçaria la confiança i l'optimisme davant l'objectiu de quedar segons.

A fora, tindrem un matí de dissabte força mogut. Els més matiners seran els jugadors de l'Infantil blau masculí, que jugaran a les 9 del matí a la pista de l'AE Minguella. A les 10:30 hores l'Infantil femení visitarà la pista del Col·legi Immaculada Concepció. Un quart d'hora més tard començarà el partit de l'Infantil blanc masculí que s'haurà de desplaçar fins a Llefià. Per últim, el Mini femení jugarà al camp del FC Martinenc Bàsquet. A la tarda un sol partit, però quin tros de partit! Es tracta del derbi que disputaran les noies del Júnior blanc femení amb l'UE Claret, a la pista dels "llops". L'equip dirigit per Marc Camps i Pedro García, no ha descansat aquesta Setmana Santa ja que va participar al XI Torneig organitzat pel CB Blanes, el que intentaran que sigui un punt favorable per tal d'aconseguir la victòria.

Diumenge tots els partits es jugaran a la tarda. A les 16 hores el Cadet blanc masculí jugarà al camp de l'UESC. Tan sols mitja hora més tard començarà el partit entre el CEB Sant Jordi i el Júnior blau femení. Per últim, a les 19 hores el Sènior femení buscarà trencar la ratxa de tres derrotes consecutives a la pista del Reus Deportiu, penúltim classificat però que ja van guanyar a les noies de Gerard Sanchez en el partit de la primera volta a Lluïsos.

Molta sort a tots i a totes i bon bàsquet! 🏀


52 visualizaciones0 comentarios
bottom of page