XVIIè Campus Setmana Santa

Dos anys després arriba la 17a edició del nostre Campus de Setmana Santa que, una vegada més, torna als seus orígens: a La Granja, a Santa Maria de Palautordera, del diumenge 10 al dijous 14 d’abril.  

 

El preu total del Campus és de 210 €, el qual es descomptarà en tres rebuts durant els mesos d'abril, maig i juny. Els germans/es, com sempre, tindran un descompte (-20 €). A l’anada totes les famílies haureu de portar els/les vostres fills/es fins a la casa, mentre que per la tornada hi haurà un servei d’autocar a la vostra disposició que deixarà els i les participants a la Plaça Joanic abans de l’hora de dinar.

campus-ss-_tw.jpg

El bàsquet serà el protagonista del campus però sense oblidar-nos d’altres activitats més lúdiques i per totes les edats. Tot plegat, dinamitzat i organitzat pel millor equip de persones que podríem tenir: els entrenadors i les entrenadores de la nostra secció!


Podeu inscriure-us al formulari que trobareu a continuació fins al 16 de març i compte perquè les places son limitades. Això sí, per tirar endavant amb el Campus hem de ser un mínim de 60 participants. Us recordem que el campus és obert a tots els jugadors/es des de Pre-Mini i fins a Cadet de 2n any.

Per intentar minimitzar els riscos de la Covid19 us demanarem per una banda que abans de venir al Campus cada jugador/a es faci un Test d’Antígens (també ho faran els entrenadors/es) i per l’altra que entre les coses a posar a la motxilla cada un/a hi posi un test per si es detectés algun positiu durant l’estada.

Una vegada tanquem les inscripcions farem una reunió per donar-vos informació més detallada a tots/es els que hagueu apuntat els vostres fills/es. Tot i així si teniu qualsevol dubte o consulta, ens podeu escriure a basquet@lluisosdegracia.cat.
   
Esperem als vostres fills/es amb tota la il·lusió família blava! 💙

Inscripcions Campus 2022

arrow&v
arrow&v
Tornada amb autocar (dj. 14/4)

La inscripció s'ha realitzat amb èxit. En uns dies contactarem amb tu per donar-te més detalls. Gràcies!

Les inscripcions al Campus estan tancades. Si vols contactar amb nosaltres fes un mail a basquet@lluisosdegracia.cat

 
WhatsApp Image 2019-04-18 at 17.07.10.jp