XVIIè Campus Setmana Santa

WhatsApp Image 2020-02-09 at 20.59.39 (1

Arriba la 17ena edició del nostre Campus de Setmana Santa que torna als seus orígens a LA GRANJA (Sta. Maria de Palautordera) del diumenge 5 al dijous 9 d’abril.  

 

El preu total del Campus és de 210€, el qual es descomptarà en 3 rebuts durant els mesos d'abril, maig i juny. Els germans/es, com sempre, tindran un descompte (-10€). A l’anada cada família haureu de portar el vostre fill/a fins a la casa, mentre que per la tornada posarem un servei d’autocar a la vostra disposició que deixarà els jugadors/es a la Plaça Joanic.

Com sempre, el bàsquet serà el protagonista del campus però sense oblidar-nos d’altres activitats més lúdiques i per totes les edats. Tot dinamitzat i organitzat pels millors monitors que podríem tenir: els entrenadors i entrenadores de la nostra secció!

Podeu apuntar-vos al formulari que trobareu a continuació no més tard del 16 de març i compte perquè les places son limitades. Us recordem que el campus és obert a tots els jugadors/es des d’escoleta i fins a Cadet de 2on any.

Una vegada tanquem les inscripcions farem una reunió per donar-vos informació més detallada a tots/es els que hagueu apuntat els vostres fills/es. Tot i així si teniu qualsevol dubte o consulta, ens podeu escriure a basquet@lluisosdegracia.cat.
    
ESPEREM ALS VOSTRES FILLS/ES AMB TOTA LA IL·LUSIÓ!

Inscripcions Campus 2020
arrow&v
Tornada amb autocar (9/4)
 
WhatsApp Image 2019-04-18 at 17.07.10.jp