top of page
5. Any 2006 Reforma NBA 001.jpg

Bàsquet Lluïsos de Gràcia

El club

Fundat l'any 1945, i federats des de l'any 1958, actualment  comptem amb 350 jugadors i jugadores d'equips masculins i femenins. En total 28 equips (15 masculins i 12 femenins), on s'inclou també l'Escola de Bàsquet per a nens i nenes de 6 a 8 anys.  Al capdavant hi trobem 65 entrenadors i entrenadores, 1 Preparador Físic i 2 Directors Tècnics.

Els Lluïsos som un espai de formació, bàsquet i educació en valors. No formem només jugadors, formem persones que representin els valors esportius. Ens preocupa moltíssim l'educació esportiva. Honestedat, compromís, ambició, respecte, esforç, treball en equip... són alguns dels valors que fomentem i amb els quals treballem i entrenem.  

Filosofia

Com a club, tenim molt clar que volem ser un referent de qualitat de bàsquet. Però l'esport en si no és l'unica preocupació, ja que mitjançant el bàsquet, volem ser un espai formatiu i d'educació en valors. També estem molt implicats amb el barri, i la societat en general. El nostre objectiu és ser el club de les famílies del barri; que tots els veïns s'identifiquin amb nosaltres, i gaudeixin com a 'blaus' del bàsquet que ensenyem i oferim. En definitiva, que els Lluïsos siguin una segona casa per a tothom!

Aprenentatge

Creiem profundament en el paper del bàsquet com a eina d’aprenentatge no només en aquest esport sinó també per aprendre per a la vida. I són els nostres entrenadors el mitjà pel qual vehiculem aquest fet. Fomentem la companyoria, la solidaritat, l'empatia, l'educació, el respecte... uns valors imprescindibles i sense els quals res tindria sentit.

Formació

Considerem la competició com una eina més d'aprenentatge, per tal que els jugadors siguin ambiciosos, tinguin esperit de sacrifici i vulguin millorar constantment; en resum, treure el millor de cadascú. Però mai la victòria serà el nostre objectiu final, sinó una conseqüècia del camí ben fet. Tant és així que actualment des del club no difonem els resultats dels equips de promoció (Premini fins a Cadets), sinó que parlem dels aspectes tangibles que s'han pogut veure en els partits, i donant molta importància a la preparació durant la setmana: els entrenaments.

Quotes 2023-24

Matrícula Entitat

40 € (efectiva només en el moment de la inscripció). No es paga si sou família nombrosa o monoparental.

 

Soci Entitat Lluïsos de Gràcia

21 €/mes (12 mensualitats). Es pot desgravar de la declaració de la Renda.

Quota Secció Bàsquet – De l'1 de setembre de 2023 al 30 de juny de 2024

Com ja es va informar a la reunió de famílies del 28 de setembre, a partir del mes de gener de 2023 les quotes s'incrementaran de la següent manera:

 

Bàsquet – Escola de Bàsquet (nascuts 2016 i 2017)

40 €/mes

 

Bàsquet – Categoria Pre-Mini (nascuts 2014 i 2015)

51 €/mes 

 

Bàsquet – De Mini fins a Sènior (nascuts fins al 2013)

60 €/mes 

IMPORTANT: si durant la temporada un jugador/a decideix deixar l’activitat de bàsquet s’haurà d'abonar la totalitat de l'import pendent de pagament. A principis de temporada es fa un pressupost pensant en les quotes que cadascú paga i es facilita a les famílies poder fer el pagament en 8/9 mensualitats per no haver-lo de fer en una sola vegada.  El fet de no comptar amb les quotes previstes inicialment suposa un cost extra per la secció  i a vegades ens impossibilita fer accions que teníem previstes. Per tant, us demanem el màxim compromís, comprensió i diàleg en cas que decidiu abandonar l’activitat.

Consulta el calendari i segueix els resultats dels nostres equips!

Els Lluïsos

Els Lluïsos de Gràcia és una associació sociocultural i esportiva, sense ànim de lucre, fundada l’any 1855 a la Vila de Gràcia amb l’objectiu d’oferir espais de formació en el lleure per a infants i joves i fomentar el creixement personal dels adults.

Amb aquesta finalitat, l’entitat ofereix un ampli ventall d’activitats culturals i esportives que fomenten els valors de l’associacionisme i la col·lectivitat en un clima de respecte i convivència. Gran part de l’activitat dels Lluïsos es vertebra a partir de les seccions i gràcies a socis que les organitzen de manera voluntària: els dirigents.

 

A més a més, els Lluïsos promou altres activitats i projectes amb l’objectiu de fomentar la cultura, la identitat i llengua catalanes, el respecte pel medi ambient i la integració de la multiculturalitat. Els principis bàsics de l'entitat es concreten en el desenvolupament dels valors com la solidaritat, la tolerància, el civisme o el respecte, així com el foment del creixement personal i col·lectiu.

bottom of page