Bàsquet Lluïsos de Gràcia

LOGO BLANC.png

EL CLUB

 

Fundat l'any 1945, i federats des de l'any 1958, actualment  comptem amb 245 jugadors i jugadores d'equips masculins i femenins. En total 20 equips, on s'inclou també l'Escola de Bàsquet de petits (nens i nenes de 6 i 7 anys) i de grans (a partir de 8 anys), al capdavant dels quals trobem 50 entrenadors i entrenadores.

Els Lluïsos som un espai de formació, bàsquet i educació en valors. No formem només jugadors, formem persones que representin els valors esportius. Ens preocupa moltíssim l'educació esportiva. Honestedat, compromís, ambició, respecte, esforç, treball en equip... són alguns dels valors que fomentem i amb els quals treballem i entrenem.  

FILOSOFIA

Com a club, tenim molt clar que volem ser un referent de qualitat de bàsquet. Però l'esport en si no és l'unica preocupació, ja que mitjançant el bàsquet, volem ser un espai formatiu i d'educació en valors. També estem molt implicats amb el barri, i la societat en general. El nostre objectiu és ser el club de les famílies del barri; que tots els veïns s'identifiquin amb nosaltres, i gaudeixin com a 'blaus' del bàsquet que ensenyem i oferim. En definitiva, que els Lluïsos siguin una segona casa per a tothom!

APRENENTATGE

Creiem profundament en el paper del bàsquet com a eina d’aprenentatge no només en aquest esport sinó també per aprendre per a la vida. I són els nostres entrenadors el mitjà pel qual vehiculem aquest fet. Fomentem la companyoria, la solidaritat, l'empatia, l'educació, el respecte... uns valors imprescindibles i sense els quals res tindria sentit.

FORMACIÓ

Considerem la competició com una eina més d'aprenentatge, per tal que els jugadors siguin ambiciosos, tinguin esperit de sacrifici ivulguin millorar constantment; en resum, treure el millor de cadascú. Però mai la victòria serà el nostre objectiu final, sinó una conse-qûència del camí ben fet. Tant és així que actualment des del club no difonem els resultats dels equips de promoció (Premini fins a Cadets), sinó que parlem dels aspectes tangibles que s'han pogut veure en els partits, i donant molta importància a la preparació durant la setmana: els entrenaments.

QUOTES

Temporada 2020-2021

Matrícula Entitat: 37€ (efectiva només en el moment de la inscripció).

Soci Entitat Lluïsos de Gràcia: 19€ (12 mensualitats)

Bàsquet (Mini a Sènior): 477€ distribuït en 9 quotes de 53€ de setembre a maig. Nascuts des de 2010 i anys anteriors.

Bàsquet (Categoria Premini): 405 € distribuït en 9 quotes de 45€ de setembre a maig. Nascuts 2011 i 2012.

Escola de Bàsquet: 280€ distribuït en 8 quotes de 35€ d’octubre a maig. Nascuts 2013 en endavant.

IMPORTANT: si durant la temporada un jugador/a decideix deixar l’activitat de bàsquet s’haurà d'abonar la totalitat de l'import pendent de pagament. A principis de temporada es fa un pressupost pensant en les quotes que cadascú paga i es facilita a les famílies poder fer el pagament en 8/9 mensualitats per no haver-lo de fer en una sola vegada.  El fet de no comptar amb les quotes previstes inicialment suposa un cost extra per la secció  i a vegades ens impossibilita fer accions que teníem previstes. Per tant, us demanem el màxim compromís, comprensió i diàleg en cas que decidiu abandonar l’activitat.

Temporada 2021-22

Matrícula entitat: 37€ (es paga una sola vegada)

Soci Lluïsos de Gràcia: 19€ (12 mensualitats). És obligatori fer-se soci per participar dins la secció.

Bàsquet general: 53€ (9 quotes de setembre a maig) de categoria Mini fins a Sènior. Nascuts el 2011 i anys anteriors.

Bàsquet Pre-Minis: 45€ (9 quotes de setembre a maig). Per la categoria Pre-Mini. Nascuts 2012 i 2013.

Escola de Bàsquet: 35 € (8 quotes d’octubre a maig). Nascuts 2014 i 2015.

CONTACTEU

Mail: basquet@lluisosdegracia.cat

Telèfon: 93 218 33 72

Lluïsos de Gràcia

Els Lluïsos de Gràcia és una associació sociocultural i esportiva, sense ànim de lucre, fundada l’any 1855 a la Vila de Gràcia amb l’objectiu d’oferir espais de formació en el lleure per a infants i joves i fomentar el creixement personal dels adults.

Amb aquesta finalitat, l’entitat ofereix un ampli ventall d’activitats culturals i esportives que fomenten els valors de l’associacionisme i la col·lectivitat en un clima de respecte i convivència. Gran part de l’activitat dels Lluïsos es vertebra a partir de les seccions i gràcies a socis que les organitzen de manera voluntària: els dirigents.

 

A més a més, els Lluïsos promou altres activitats i projectes amb l’objectiu de fomentar la cultura, la identitat i llengua catalanes, el respecte pel medi ambient i la integració de la multiculturalitat. Els principis bàsics de l'entitat es concreten en el desenvolupament dels valors com la solidaritat, la tolerància, el civisme o el respecte, així com el foment del creixement personal i col·lectiu.