top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Donem per inaugurada la Temporada 2022-23

Enguany, comptem amb 350 jugadors i jugadores d'equips masculins i femenins. Un total de 28 equips (15 masculins i 12 femenins), on s'inclou també l'Escola de Bàsquet per a nens i nenes de 6 a 8 anys. Al capdavant hi trobem 65 entrenadors i entrenadores amb edats i experiències diverses i que estan en formació continua. I donant continuïtat a la seva tasca per segon any, comptem amb 1 Preparador Físic –l’Octavi Fusté– i 2 Directors Tècnics –l’Arnau Mascaró i l’Oscar Alcalde.


A més, els sèniors masculins presenten forces novetats en l’staff. Donem la benvinguda a en Xavier Muñoz (tot i que la temporada passada ja ens va donar un cop de mà) com a primer entrenador del SAM acompanyat per en Víctor García (que ve de dirigir el SBM). Continuen i completen l’equip en Roger Serra, en David Capellas i en Toni Canyes. En Sergi Raventós lidera el SBM conjuntament amb en Ricard Daura, l’Albert Martí i la Laia Andia. I en Mateu Seguí, que ja havia estat PF fa uns anys, torna com a ajudant del SCM al costat de l’Albert Roman. Bentornat!


Pel que fa als sèniors femenins de la casa tenim menys moviment. A les files del SAF en Víctor Valderrabano substitueix en Medir Tena com a segon ajudant, que juntament amb en Carles Puig i en Ger Pons completen l’equip tècnic. I l’Alejandro Vallina s'incorpora com a ajudant d’en Sergi García al capdavant del SBF. A la resta d’equips també hem incorporat cares noves: la Clàudia Grumaches, la Queralt Lope, la Cora Camacho, l’Emma Font, l’Hugo Plaza, la Jana Castellví, en Jonathan Vicente (que retorna després d’un temps fora), la Judit Mas, la Júlia Graells, la Júlia Pedra, la Marta Comas, en Martí Feliu, la Meritxell Esteva, en Pau Ubià, en Ricard José Roura, en Roger Ortonobes, l’Stèphanie Vilalta i la Xesca Pinós.

Benvinguts i benvingudes a la família blava!



Com cada any, a finals d’agost del 2022 ja teníem el equips més diligents començant a rodar. Setmanes amb més volum d’entrenaments d’intensitat progressiva, amb físics que desperten cruiximents als músculs més inexplorats i el retorn dels jugadors i jugadores a comptagotes, amb més color i el somriure plaent de les vacances, però probablement amb els deures a mig fer…


Arriba setembre. Tornada a la feina. Obre l’entitat. Retrobaments i més retrobaments. Fer malabarismes amb els horaris. Entrenar al pati; al terrat; a la plaça; a la platja; al Parc Güell. Ajustar horaris, acabar de tancar equips. Plou; pla de pluja? Canvi d’horaris. Primers amistosos. Comença l’escola. Refer els horaris. Comença l’institut. Més amistosos. Comencen les unis. Més amistosos. El Vila de Gràcia. La tardor. Reunió de famílies. Fitxes. Doblatges. Equipatges. Calendaris… Arriba setembre com un huracà!


Avui, però, ja és cap de setmana. Amb el to físic ja agafat, sense tants cruiximents. El primer escalfament es fa etern. Un nus a la gola, papallones a l'estómac. Sona el primer xiulet de lliga i la pilota comença a rodar. Mil desajustos, molta feina per fer però la mateixa il·lusió de sempre.


Després de la tempesta sempre arriba la calma.


Bona temporada 2022-23 família blava!



177 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page