top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 3-4 de març


En una setmana tan freda com la viscuda, tocarà omplir aquest cap de setmana el pavelló de Lluïsos per ajudar a entrar en calor els nostres jugadors i jugadores. I als que us toqui anar a jugar a camp descobert, abrigueu-vos!

A casa es disputaran un total de nou partits. Dissabte al matí estrenarà la jornada l'Infantil blanc masculí amb el seu partit contra el CB Lliçà de Vall, partit que es preveu igualat i en què els jugadors d'Àlex Miró intentaran plasmar el bon treball de les últimes setmanes d'entrenaments i la bona imatge mostrada el passat cap de setmana al camp del Ciutat Vella, per intentar aconseguir la primera alegria en aquesta segona fase. Seguidament serà el torn de l'Infantil blau masculí, que jugarà contra La Salle Bonanova. Per últim, serà el Cadet blanc masculí i l'AE Minguella els encarregats de tancar els partits del matí a Lluïsos.

A la tarda, el primer a jugar serà el Sots 21 masculí, que s'enfrontaran al líder la lliga: l'UBSA. A continuació, les noies del Júnior blau femení tindran el repte d'intentar guanyar al Joventut Badalona Femení, líders invictes. La tarda de dissabte la tancarà el Sènior femení, amb el seu partit contra el Manyanet Reus. Les jugadores del primer equip femení, amb l'objectiu de reenganxar-se a les posicions capdavanteres, buscaran aconseguir la que seria la tercera victòria consecutiva.

El matí de diumenge serà exclusiu de minibàsquet. A les 9.30 hores el Mini femení s'enfrontarà al Barça CBS, a les 11 hores el Mini blanc masculí jugarà contra El Masnou Basquetbol i a les 12.30 hores el Mini blau masculí jugarà contra el Club Nou Bàsquet Vilanova.

A fora tots els partits es jugaran dissabte. Els més matiners seran l'Infantil femení i el Premini mixt, que es desplaçaran a les 9 del matí al camp del Lima Horta i a l'AEE Col·legi Cultural Badalona, respectivament. A les 10.30 hores el Preinfantil femení jugarà a la sempre complicada pista del Sese. El Premini masculí repetirà desplaçament de l'altre Premini, ja que a les 12 hores jugaran també al camp de l'AEE Col·legi Cultural Badalona. El Cadet blau masculí haurà d'anar fins a Vilassar de Dalt per jugar el seu partit a les 12.30 hores, mentre que el Júnior blanc femení jugarà l'últim partit del matí al camp del CB Sagrat Cor Diputació.

A les 16 hores el Júnior masculí jugarà a la pista del CB Cerdanyola, mentre que mitja hora més tard el Cadet femení començarà el seu partit al camp de la Salle Bonanova. Per últim, queda la doble visita dels nostres sèniors al pavelló del CB IPSI. El primer a jugar serà el Sènior A masculí (18 hores). Ho farà contra un equip que a casa es mostra molt fort (va tenir la victòria a tocar contra el Ripollet, líder invicte) i que té moltes ganes de guanyar els homes de Carles Rofes després de la desfeta en el partit d'anada. Seguidament serà el torn del Sènior B masculí (19.30 hores), que intentarà recuperar com abans el camí de la victòria després de la dolorosa derrota el cap de setmana passat.

Molta sort a tots i a totes i bon bàsquet! 🏀


33 visualizaciones0 comentarios
bottom of page