Buscar
  • Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Previa 9-10 febrer


Aquest cap de setmana només juguen els equips de competició, ja que els de promoció descansen. En total jugarem 10 partits, 4 a casa i 6 a fora.

A casa, estrenarà la jornada l'Infantil femení. L'equip entrenat per Oscar Marquilles jugarà amb el Gramenet BC (11 hores) amb la intenció de seguir en la magnífica línia del cap de setmana passat, on van jugar un magnífic partit. A continuació jugarà el Cadet Blau femení amb el TGN Bàsquet 04 (12:30 hores). Es tracta d'un partit especialment motivant per les jugadores de Carles Puig ja que a l'anada van sortir de Tarragona atropellades, i ara, a la tornada, volen demostrar la millora que ha fet l'equip. A la tarda només jugarà el Júnior femení, que rebrà la visita del SESE (17:45 hores), amb la intenció de sumar una victòria que trenqui la mala ratxa de l'equip que acumula sis derrotes seguides.

Diumenge només hi haurà un partit, però quin partit! El Sots 21 masculí, tot i estar amb plaga de lesionats, rebrà a casa a l'UBSA, el primer classificat, amb la intenció de plantar cara i fer valer el factor pista (16 hores).

A fora, dissabte hi haurà una doble visita a Cerdanyola. El Sènior B masculí (17:30 hores) intentarà sumar una victòria que resultaria de vital importància al tractar-se d'un rival directe a la classificació. Seguidament jugarà el Sènior A masculí (19:30 hores) amb l'objectiu d'oblidar la dolorosa derrota del cap de setmana anterior i amb la intenció de sumar que els permeti seguir al grup de dalt i allunyar-se així de la zona mitja de la classificació. Entremig d'aquests dos partits, s'iniciarà el partit del Sènior B femení al camp del Ramón Llull (17:45 hores), amb la intenció de trencar el mal moment de resultats -dues derrotes consecutives- i tornar a agafar confiança i empenta com a equip.

Diumenge, li tocarà matinar al Júnior A masculí per visitar la pista del BAM (9 hores) i jugar en un horari poc habitual per ells, que esperem no passi factura. Per últim, el Sènior A femení jugarà a la pista de l'AE Minguella (17:45 hores) amb la confiança i motivació d'haver guanyat el cap de setmana anterior el primer partit d'aquest 2019, el que esperem serveixi d'empenta per intentar sumar una nova victòria.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀

#totssomblaus


0 vistas