• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 19-20 maig


Aquest cap de setmana podrem gaudir de fins a 17 partits: 9 a casa i 8 a fora. Els equips poc a poc van acabant la temporada, en concret els de competició que no juguen fases. Per tant, últimes oportunitats per veure alguns equip en acció aquesta temporada!

A casa, els primers en jugar serà l'equip de la Carla i l'Oswalda. Els i les peques del Premini mixt jugaran amb l'AEE Col·legi Cultural Badalona a les 9:30 del matí. A continuació, serà el torn del Cadet femení que jugarà amb La Salle Bonanova. L'últim equip de la franja del matí és el Cadet blau masculí, que voldran allargar el gran moment en el que es troben al partit amb el CB Vilassar de Dalt. Per la tarda, els dos últims enfrontaments de lliga dels nostres sèniors masculins, però no els últims de la temporada, ja que ambdós jugaran fases per ascendir de categoria. El Sènior B jugarà contra La Salle Bonanova a les 18 hores, mentre que el Sènior A jugarà contra l'UESC a les 20 hores.

Diumenge, el Premini masculí entrenat pel Víctor i la Clàudia, jugaran també amb l'AEE Col·legi Cultural Badalona. Després, serà el torn de l'Infantil femení amb el Lima-Horta Bàsquet. Per últim, el Júnior masculí contra el CB Matadepera. Per la tarda un únic partit, el que disputarà el Júnior blau femení amb el CB Gavà. Aquest partit correspon a una sèrie de dos partits que disputen les jugadores entrenades per Sergi Gonzalez, però en aquest cas no són per pujar de categoria ni tampoc per mantenir-la, sinó per configurar la posició en la que queden en el còmput global d'equips. Aquest partit a casa serà el de tornada, ja que el d'anada es jugarà dissabte a la tarda a la pista del CB Gavà (19:45 hores).

A fora, els més matiners de dissabte seran els dos minis masculins, ja que ambdós jugaran a les 9 del matí. El Mini blanc visitarà la pista del Nou Bàsquet Vilanova, mentre que el Mini blau anirà a El Masnou Basquetbol. Tot just un quart d'hora després, al camp de La Salle Bonanova, començarà el partit de l'Infantil blau masculí. L'últim partit del matí el jugarà l'Infantil blanc masculí a la pista del CB Lliçà de Vall (10:30 hores). Per la tarda, dos partits. El primer el del Sènior femení a Sant Ignasi (17:45 hores). Les jugadores de Gerard Sanchez, després d'haver aconseguit la setmana passada la permanència a la categoria, intentaran acabar la lliga amb una victòria tot i no jugar-se res. El segon partit de la tarda de dissabte serà el del Júnior blau femení a Gavà, en el primer partit de la sèrie de dos que disputaran aquest cap de setmana.

Diumenge pel matí el Cadet blanc masculí visita a primera hora, les 9 del matí, la pista de l'AE Minguella. Per la tarda, el Sots 21 masculí jugarà al camp del CB Cardedeu (16 hores).

Molta sort a tots i a totes i bon bàsquet! 🏀

#totssomblaus


30 vistas