top of page

19è Campus
Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Ja tornem a tenir en marxa els preparatius per celebrar el 19è Campus de Bàsquet de la secció! Un cop més, tindrà lloc a La Granja, a Santa Maria de Palautordera, del diumenge 24 al dijous 28 de març

 

El preu total del Campus és de 246€, el qual es descomptarà en tres rebuts de 82€ durant els mesos de març, abril, i maig. Els germans/es, com sempre, tindran un descompte de 20€. A l’anada les famílies haureu de portar els/les vostres fills/es fins a la casa. A la tornada hi haurà un servei d’autocar a la vostra disposició que deixarà els i les participants a la Plaça Joanic.

Del 28 al 31 de mar-4.png

Podeu inscriure-us al formulari que trobareu a continuació fins el dilluns 11 de març. Compte perquè les places son limitades! Això sí, per tirar endavant amb el Campus hem de ser un mínim de 80 participants. Us recordem que el campus és obert a tots els jugadors/es des de Pre-Mini i fins a Júnior de 2n any. Un any més, els i les júniors poden venir i d’aquesta manera també donen un cop de mà als responsables amb els equips més petits.

Una vegada tanquem les inscripcions farem una reunió per donar-vos informació més detallada. Tot i així, si teniu qualsevol dubte o consulta ens podeu escriure a basquet@lluisosdegracia.cat.
   
Esperem als vostres fills i filles amb tota la il·lusió! 💙

Inscripcions 19è Campus – Març 2024

Tornada amb autocar (dj. 28/3)

La inscripció s'ha realitzat amb èxit. En uns dies contactarem amb tu per donar-te més detalls. Gràcies!

Les inscripcions al Campus estan tancades. Si vols contactar amb nosaltres fes un mail a basquet@lluisosdegracia.cat

Ancla 1
4437c85d-907b-45cf-8db9-9e5c03280df7.jpg
bottom of page