top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Bàsquet inicia el procés per renovar la Junta Directiva

Actualizado: 21 abr 2022

CARTA OBERTA DEL PRESIDENT DE LA SECCIÓ



Benvolgudes famílies, jugadors/es i entrenadors/es,


Primer de tot, desitjo com sempre que estigueu bé i animats per poder gaudir de la part de temporada que encara ens queda i que sembla que ens permetrà recuperar la tan desitjada “normalitat”.


Vinculat a aquest moment on repeteixo sembla que tornarem a una certa “normalitat”, em poso en contacte amb vosaltres per anunciar-vos que després de cinc anys de funcionament de la Junta de Bàsquet he decidit dimitir com a president de la secció i per tant convocar eleccions, tal i com estableix el Reglament de Règim Intern. D'aquesta manera hi haurà una nova junta escollida per qui forma la secció, vosaltres.


A la primavera d’ara fa 5 anys la junta actual, amb la meva persona al capdavant, vam iniciar les primeres passes per donar continuïtat a la secció i millorar, sempre que fos possible, la grandíssima feina realitzada per juntes anteriors. Totes elles, i la nostra no era una excepció, tenien un denominador comú: dedicar, desinteressadament i per amor al bàsquet i a la secció, el seu temps per retornar tot el que la secció els havia donat a ells i a les seves famílies. Ho resumiria en ser transmissors dels valors rebuts al llarg dels anys.


Durant aquests cinc anys hem intentat acomplir el programa que vàrem presentar a l’entitat on destacaven, entre d’altres, impulsar i fer créixer la part femenina de la secció (actualment tenim 12 equips femenins), enfortir els valors que ens havien dut a fer 75 anys i obrir-nos al barri. Uns objectius troncals que es barrejaven amb d’altres com mantenir una bona relació amb l’entitat, garantir el bon funcionament econòmic o aconseguir nous suports en forma de patrocinis que repercutirien en no haver de fer grans augments de quota a vosaltres, les famílies.


Pensem, honestament, que hem anat aconseguint tots els objectius que ens havíem plantejat d’inici. No ha estat fàcil, ja que moure més de 350 jugadors/es i una cinquantena d’entrenadors/es, no és bufar i fer ampolles; si a més toca fer-ho convivint amb la situació política que ha patit el país o amb una pandèmia a nivell mundial que ha paralitzat la societat i que ens ha fet patir per la salut de la nostra gent... us podeu imaginar tot el que ha suposat.


Però a Lluïsos tenim una característica que ens fa ser un club diferent: SOM UNA FAMÍLIA. I no ens rendim, no tirem la tovallola fins que sona el xiulet final!. I no ho fem perquè us tenim a tots/es vosaltres empenyent perquè tot funcioni bé, per sumar. Quan les coses s’han posat magres i us hem necessitat, allà heu estat, us hem sentit l’alè. Per tant GRÀCIES DE TOT COR! SOU COLLONUDES I COLLONUTS!


Una de les coses en les que no hem tirat la tovallola, i que encara no hem estat capaços d’assolir és la reforma de la nostra estimada i alhora obsoleta pista. La secció, juntament amb l’entitat, portem anys batallant per poder-la tirar endavant i ara, un cop ja tenim el projecte validat per l’ajuntament, el que falta és trobar el finançament que ens permeti fer-ho. Aquest, haurà de ser una part pròpia i una altra buscant empreses privades que tinguin ganes de sumar-se a una entitat i a un projecte com el nostre. Us preguntareu pels ens públics, no? Ni hi són ni se’ls espera. Tot i omplir-se la boca amb promeses, us he de dir que em sorprèn enormement la falta de voluntat política per ajudar-nos a seguir realitzant aquest servei al barri. No patiu que quan arribin les properes eleccions hi haurà les mateixes promeses electorals de sempre però ja no traguem. Volem compromisos... les paraules se les acaba enduent el vent. Però com us deia abans, estic convençut que ho aconseguirem... tocarà remar fort però d’això en sabem.


Bé, arribats a aquest punt dir-vos que la dimissió d’aquesta junta no es farà efectiva fins el 18 de març de 2022, moment en que s’iniciarà el procés electoral. Seguint indicacions de la Comissió Gestora, us informo que les dates del procés electoral son:


Per últim, dir-vos que no heu de patir pel funcionament de la secció durant tot el procés que en breu iniciarem. Fins que no dimitim oficialment seguirem estant darrera i mentre duri el procés electoral hi haurà un grup de persones que vetllaran pel dia a dia.


El més important serà veure si algú de vosaltres s’anima a formar una/es candidatura/es per seguir fent créixer la secció com hem intentat i intentarem fer fins l’últim dia.

Els membres de la junta actual, també hauran de valorar si volen o no presentar una nova candidatura que doni continuïtat a la feina d'aquests últims 5 anys.


Ara sí, i ja per últim, abans us he agraït a vosaltres el vostre suport i ara toca fer-ho a les persones de la junta que m’han acompanyat en aquest meravellós viatge; a totes elles gràcies! I no només a elles sinó també a tots aquells “satèl·lits” com la Comissió dels 75 anys, els delegats i delegades dels equips, les delegades de camp, i tothom que d’una manera o una altra amb la seva ajuda i suport, ens ha permès brillar com a secció i ser l’enveja de molts clubs. Agraïment infinit a tots vosaltres membres de la junta actual i a les nostres famílies que ens han permès i han gaudit acompanyant-nos en aquest camí que mai oblidarem.

I com no podia ser d’una altra manera... TOTSSOMBLAUS!!!


Per qualsevol dubte o tema que vulgueu comentar, resto a la vostra disposició a basquet@lluisosdegracia.cat.


Cordialment,


Rafa Nache Santacreu President Secció Bàsquet Lluïsos de Gràcia #totssomblaus

253 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page