top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Ja tenim la pista reformada!


Durant aquest estiu i a començaments de temporada ens hem posat en marxa per adequar-nos a les normatives de la Federació Catalana de Bàsquet, millorar la seguretat en la pràctica de l’esport i organitzar millor la logística dels entrenaments al llarg de l’any.

Què hem fet? • Eliminar les grades de formigó i substituir-les per uns bancs de fusta durant els caps de setmana. • Instal·lar 4 cistelles als laterals que ens permeten crear 2 pistes transversals per la pràctica de mini bàsquet i fins a infantil. • Pintar les pistes transversals i diferenciar la zona de joc de les zones perimetrals.

Què hem guanyat? • Millorar la seguretat dels jugadors/es. • Augmentar la qualitat dels entrenaments i del seguiment dels jugadors/es. • Eliminar desplaçaments a escoles d’un nombre elevat d’equips i, per tant, facilitar la logística familiar i els estudis dels jugadors/es. • Adequar-nos a alguns punts de la normativa de la Federació Catalana de Bàsquet –no, però, a les mesures del terreny de joc. (Per adequar-nos a aquesta normativa, exigeix una obra de més envergadura, com és l'execució d'un nou poliesportiu, obra que a dia d’avui no és possible d’executar.)

Aquest n'és el resultat final!


87 visualizaciones0 comentarios
bottom of page