top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Tenim molt a celebrar! Inici temporada 2021-22

Actualizado: 21 abr 2022

Acabem de superar el primer tram de la temporada 2021-22. A finals d’agost, els més avançats començaven la pretemporada. Primer els equips de Competició, després Promoció, i finalment l’Escola de Bàsquet. Entre mascaretes, protocols per revisar, quadres d’horaris i altes de fitxes tornàvem a respirar bàsquet amb l’escepticisme propi que l’últim any i mig de pandèmia ha calat en nosaltres. Però ens entrenàvem. I començàvem les lligues amb normalitat, per fi! Celebrem-ho!


Aquest any, la Secció de Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia compta amb un total de 28 equips (12 de femenins –un més que la passada temporada–, 15 de masculins i l’Escola de Bàsquet –que és mixta–. Això vol dir que actualment movem un total de 355 jugadors i jugadores. També creix la família de l'ACIDH, amb 2 equips masculins i 2 de femenins.



Amb 5 equips sèniors (3 de masculins i 2 de femenins) on els dos primers equips interpreten l’equilibri perfecte entre joventut i experiència, i amb un equip tècnic i jugadors i jugadores de la casa que són referents per a tota la canalla que segueix els seus partits cada cap de setmana.


Nenes del Pre-Mini C Masc. esperant a la seva entrenadora al sortir del seu partit amb el Sènior A Fem.
Nens del Pre-Mini C Masc. esperant a la seva entrenadora, la Laura Alonso, al sortir del partit amb el Sènior A Fem.

Ho hem viscut moltes tardes de diumenge al pavelló Josep Comellas omplint de càntics i il·lusió la @gradablavallg. Cada vegada que ho recordem se’ns posa la pell de gallina de l’emoció… Som i tenim la millor grada d’animació 💙



El Sènior A Masculí, entrenat per Carles Rofes, Oscar Marquilles i Xavier Muñoz qui s’ha incorporat ara fa un mes, porta 5 victòries dels 9 partits disputats a Copa Catalunya i es troba a mitja taula de la classificació amb dos partits aplaçats per jugar. Per la seva banda, el Sènior A Femení, dirigit per Carles Puig, Ger Pons i Medir Tena, és líder en solitari i comença invicte la segona volta a Primera Catalana amb 10 victòries consecutives a falta de disputar l’últim partit ajornat. Celebrem-nos!



Pel que fa a l'equip tècnic del club, aquest any comptem amb un total de 65 entrenadors i entrenadores. Aquesta temporada, tornen a la casa en Víctor García (Sènior B Masc.), la Susanna Álvarez (Mini B Masc.) –que també havia estat jugadora–, en Joan Pons –allunyat unes temporades de les pistes–, en Víctor Valderrábano i la Laura Rafegas (Pre-Mini B Masc.) –que ja formaven part de la Junta–, i la Laura Antonio (Mini B Fem.) i l’Edgar Majench (Cadet A Masc.) –exjugadors de la casa–. Bentornats i bentornades! Com a novetat, comptem amb en Gonçal Bayarri (Júnior B Masc.) i en Xavier Muñoz (Sènior A Masc.) –que s’incorporava ara fa un mes–; així com a la Clàudia Grumaches, en Guim Sarret, l’Iu Sales, la Meritxell Esteva, la Paula Ferrer, el Roger Ortonobes i la Xesca Pinós que s’estrenen amb l’Escoleta i són actualment jugadors i jugadores de la casa.


Al seu torn, donem la benvinguda a la Junta a en Miquel Lope i a la Glòria Grumaches, pare i mare de jugadores del club.


A la Preparació Física, s'incorpora al club l'Octavi Fusté, llicenciat en CAFE i amb el màster en Alt Rendiment. Provinent del @bfcornella, s'estrena a Lluïsos portant els 5 sèniors i el S21M, mentre que en Guille Salavert seguirà treballant amb els equips des de Pre-Infantil fins a Júnior.


Octavi Fusté i en Guille Salavert, Preparadors Físics de la temporada 2021-22 del Bàsquet Lluïsos de Gràcia.
Octavi Fusté i en Guille Salavert, Preparadors Físics de la temporada 2021-22 del Bàsquet Lluïsos de Gràcia.

Aquesta temporada també hem recuperat la figura del delegat/da d’equip que realitzen els pares i les mares de forma voluntària. La seva tasca és fonamental per arribar allà on la junta no arriba, i suposa un salt qualitatiu en el dia a dia de la secció. A tots i a totes, moltes gràcies!


Enguany hem tornat a fer una acció solidària adreçada al Casal dels Infants del Raval. Durant el cap de setmana de l’11 i el 12 de desembre vam posar una guardiola a l’entrada de la pista dels Lluïsos de Gràcia per tal que tothom qui vulgués fes una aportació. El resultat van ser 325 € recaptats, fet que ens omple d’orgull.


I abans de tancar el 2021 els entrenadors/es van poder gaudir d’un interessant clínic impartit per en Javi Torralba (sotsdirector del Segle XXI) on ens va explicar de manera molt clara i concisa diferents metodologies i exercicis d’entrenament que de ben segur ens ajudaran a créixer.



I ara sí, arribem al 2022 amb moltes ganes de seguir fent bàsquet, de créixer i millorar en tot allò que estigui al nostre abast. De formar-nos, amb l’ambició de competir al màxim i divertir-nos al mateix temps. D’educar en valors, d’acompanyar-nos, de fer més barri. Amb els deures de potenciar encara més el bàsquet femení; amb una Escola de Bàsquet i 5 equips Pre-Mini plens a rebosar i amb una llista d’espera que ens fa sentir orgull i treure pit, perquè d’alguna manera deu voler dir que estem fent les coses bé. I amb el desig tan genuí com ferm de poder aconseguir la pista nova.


Feliç 2022!

I visca Lluïsos! #totssomblaus





214 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page