top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Comunicat de la Comissió Organitzadora del 75è Aniversari del Bàsquet Lluïsos de Gràcia


Benvolguts/des,


La Comissió Organitzadora dels Actes commemoratius del 75è aniversari de la Secció de Basquetbol dels LLUÏSOS DE GRÀCIA considera necessari i convenient adreçar-se a vosaltres, gent de la Secció, antics membres de la mateixa, amics/gues i seguidor/es.


Com es va anunciar a l’Acte Inaugural de la commemoració, el 24 de gener de 2020, aquesta Comissió tenia preparat tot un programa d’actes i activitats esportives diverses (tornejos, clínics, trobades, partits, concursos etc.) a realitzar al llarg de l’any, que ens haguessin permès celebrar l’aniversari, retrobar-nos i gaudir del bàsquet i de la nostra història.


Aquestes activitats estaven pensades per reunir un elevat nombre d’assistents, la qual cosa ha estat impossible de realitzar a causa de les restriccions de les reunions socials i esportives que la pandèmia de la COVID-19 ha imposat.


Així mateix, estava previst preparar un Acte de Cloenda durant el mes de desembre, al Teatre dels Lluïsos. Aquest acte també ens hagués reunit a una munió de gent del bàsquet lluïsenc de totes les èpoques, passades i sobretot actuals, així com d’altres convidats/des.


La Comissió ha deixat passar les setmanes amb l’esperança que una millora de la situació permetés fer la cloenda, encara que fos amb una limitació en el nombre d’assistents. Però ara mateix, a les portes del cap d’any, ja està clar que no serà possible.



Per aquest motiu, la Comissió dona per tancada la programació i la cloenda del 75è Aniversari de la Secció, amb l’esperança que en els propers mesos s’obri una escletxa que permeti organitzar un Acte Final. I per això estarem a l’aguait d’aquesta possibilitat.


És desig de la Comissió agrair molt profundament a la Secció de Bàsquet, a l’entitat, a institucions diverses, a antics jugadors/es, i a totes les persones que –ja des de les XII Hores de Bàsquet del 2019– ens han ajudat a organitzar el 75è aniversari de la Secció de Basquetbol dels LLUÏSOS DE GRÀCIA.


Desitgem que la família del bàsquet lluïsenc, la gent dels LLUÏSOS i tothom en general estigueu bé de salut.


Us emplacem a retrobar-nos quan sigui possible i esperem que gaudiu d’un bon i esperançador Nadal.


Us deixem l’enllaç del vídeo que vam presentar al gener i que recull aquests 75 anys d’història.


Moltes gràcies i rebeu la nostra més cordial salutació.



La Comissió Organitzadora.







43 visualizaciones0 comentarios
bottom of page