• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Jornada 15


El Sènior A masculí va aconseguir aquest dissabte a Sant Cugat una victòria molt treballada. L'equip local va posar les coses molt complicades als blaus des de l’inici del partit, cosa que va obligar els nostres a treballar de valent els 40 minuts. L'UESC va dominar el primer i el segon quart, gràcies a un gran encert i una defensa dura i intensa. Els nostres nois, però, no es van deixar sorprendre i van saber aguantar per darrere al marcador fins a la mitja part, que es va arribar a 44-42. Després del descans, el partit va canviar completament. Un parcial important dels blaus va permetre agafar un avantatge de gairebé 20 punts, que va resultar suficient per emportar-se una victòria treballada des del primer minut (68-87).

Amb aquesta victòria el nostre sènior segueix a la persecució del C.B. Ripollet, equip invicte fins ara. Ara venen dues setmanes per afrontar un partit molt important el 3 de febrer a la pista del C.B. Navàs, quart classificat.

D'altra banda, el Sènior femení començava un cap de setmana en què tenia una gran oportunitat de col·locar-se en una excel·lent posició a la classificació si aprofitava els dos partits que li quedaven de la primera volta. El dissabte, l'equip jugava contra el Sant Ignasi, un rival que va resultar molt més dur i incòmode del que es pensaven. El partit va començar molt igualat i cap equip va agafar una diferència clara fins a l'inici del quart període, on les visitants van agafar un avantatge de 9 punts que ja no van desaprofitar. Les locals, van fer un últim intent de remuntada que va estar a punt de culminar-se amb un tir lliure no anotat, però el resultat va ser el definitiu (49-50).

El partit de diumenge es convertia en molt més determinant perquè l'equip s'havia d'aixecar en menys de 24 hores i havia de sumar la victòria, però la mala dinàmica de la segona part i un excés de confiança van fer que Lluïsos deixés entrar en el partit les tiradores de Reus, que en el moment en què es van creure que podien guanyar ja no ho van desaprofitar i es van emportar el partit per 66-69.

Pel que fa a la resta del cap de setmana, dissabte al matí a Lluïsos el Mini femení va jugar un enfrontament molt igualat contra el F.C. Martinenc Bàsquet, partit que les nostres van competir i lluitar fins al final. Mentrestant, els més petits del club, el Premini masculí, s'estrenaven en un derbi a la pista del Vedruna de Gràcia, partit que van jugar amb moltes ganes i on s'ho van passar molt bé.

Durant aquest mateix matí de dissabte, el Cadet femení va completar un molt bon partit al camp del Bosco Horta, on les nostres van saber moure molt bé la pilota en atac, fet que els va permetre disposar de molts tirs exteriors, amb un alt encert.

La tarda de dissabte cal destacar el gran partit que es va viure a Lluïsos entre el Sots 21 masculí i el Sant Medir, en què el nois de Lluís Valero i Víctor Viscasillas tot i perdre malauradament per 98 a 102, van oferir un partit espectacular. Unes hores abans, a la sempre complicada pista del Joventut de Badalona, el Cadet blau masculí va ser capaç de competir el partit de tu a tu. L'entrenador dels nostres, Ger Pons, es va mostrar molt "satisfet de la dinàmica i evolució que esta fent l'equip", però també creu que encara els hi falta "fer un pas més endavant i mantenir la concentració els 40 minuts en aquesta categoria tant exigent".

Diumenge al matí, les noies del Júnior blanc van sortir una mica adormides a la pista del Sese, i això les va condemnar a anar per sota en el marcador durant tot el partit. A l'últim quart, les nostres es van despertar i gairebé aconsegueixen una remuntada que semblava impossible, però van acabar perdent per tres punts de diferència (46-43). Mentrestant, a Lluïsos, les noies de l'Infantil femení van sortir molt concentrades contra el Col·legi Immaculada Concepció i van completar un gran partit, amb recompensa final. Tot un exemple d'actitud i ganes!

La tarda del diumenge la van tancar les noies del Júnior blau femení, i de quina manera! I és que van aconseguir guanyar a l'UESC per només un punt de diferència (42-41), gràcies a dos tirs lliures decisius transformats per la Berta Torné a falta de dos segons pel final del partit.

A continuació podeu veure la resta de les fotografies de la jornada! Recordeu que si teniu imatges o vídeos ens els podeu fer arribar al nostre correu electrònic: basquet@lluisosdegracia.cat

#totssomblaus

#bàsquet #lluïsosdegràcia #lluïsos #Sènior #sèniormasculí #sèniorfemení #fcbq #federaciócatalanadebasquet #basquetcatala #primeractalana

82 vistas