top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

"Encistella pel Casal dels Infants", l'acció solidària del 2021

Actualizado: 20 feb 2022

Cada temporada, des de ja fa quatre anys, abans d'acabar l'any realitzem una acció solidària en favor d'alguna entitat o organització. D'aquesta manera posem consciència i sensibilitzem sobre realitats que ens toquen de ben a prop tot aportant el nostre gra de sorra.


Enguany, vam pensar en el Casal dels Infants per la gran tasca que fan acompanyant infants i joves perquè puguin aprofitar al màxim les oportunitats educatives i de desenvolupament personal.

L'acció solidària va tenir lloc el cap de setmana 11 i 12 de desembre a la pista de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia, aprofitant la celebració del partits de la jornada, i va consistir en una campanya de donació per omplir una guardiola que els delegats d’equip van custodiar: “Encistella pel Casal dels Infants”. Aquells que no duien diners en metàl·lic també van poder fer aportacions a través de Bizum al 00327 fins al divendres 17 de desembre, tot arribant a més gent. Només a la guardiola vam recaptar 325 €. Gràcies a tots i totes els que hi vau col·laborar! 🙏💙




26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page