top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

14è torneig de bàsquet Vila de Gràcia

Actualizado: 20 feb 2022

El passat cap de setmana, del 17 al 19 de setembre 2021, hem participat del 14è torneig de bàsquet Vila de Gràcia. Organitzat per la Plataforma Bàsquet Gràcia amb el suport del Districte i de la Salle Gràcia, ha tingut lloc en quatre espais diferents amb la voluntat de fer-lo més obert i visible al barri.



Les seus han estat el poliesportiu Josep Comellas, la Creueta del Coll, la pista dels Lluïsos de Gràcia i la del Vedruna Gràcia (Escola Josep Mª de Sagarra).


La Secció de Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia hi ha participat juntament amb els clubs Bàsquet Claret, Club Bàsquet Coll, Club Bàsquet Pedagògium, Vedruna Gràcia Bàsquet i SAFA Claror; 14 equips sèniors i filials dividits en dos grups segons nivell tant femenins com masculins.


S’han disputat un total de 13 partits amb la participació dels nostres equips Sènior A Masculí, Sènior A Femení i Sènior B Femení amb un ple de victòries:


Grup A Femení

SAF [ 52 - 37 ] @safaclaror A

SAF [ 54 - 44 ] @VGBasquet A


Grup A Masculí

SAM [ xx - xx ] @btclaret A

SAM [ 72 - 56 ] @VGBasquet A


Grup B Femení

SBF [ 118 - 25 ] @CBPedagogium


Enhorabona, equips!


Diumenge a la tarda es va dur a terme un breu acte institucional amb l’entrega de reconeixements als clubs participants per part del Districte de Gràcia.



70 visualizaciones0 comentarios
bottom of page