top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 12-13 maig


Aquest cap de setmana es disputaran fins a 19 partits, 10 a casa i 9 a fora. A més, com 1ue s'acosta el final de temporada, arriben els partits importants i decisius.

A casa, el dissabte a les 20 hores el Sènior Femení jugarà contra el CB Cornellà. El premi pel guanyador ni més ni menys que la permanència matemàtica a Primera Catalana. Així que caldrà omplir el pavelló de blau per animar a les nostres jugadores a aconseguir aquest premi tant important!

Hores abans, a primera franja de la tarda (16 hores) l'equip Acidh A jugarà amb l'Ampans La Salle. I a continuació (18 hores) el Sots 21 masculí contra l'AEC Collblanc.

Pel matí, torn de l'Infantil blanc masculí (9:30 hores amb CB Vic), l'Infantil blau masculí (11 hores amb CB Ciutat Vella) i el Cadet blanc masculí (12:30 hores amb CB Roser).

Diumenge al matí serà territori de minibàsquet. El Mini femení jugarà amb el BC Sant Joan Despí (9:30 hores), el Mini blanc masculí jugarà amb l'UE Gaudí (11 hores) i el Mini blau masculí jugarà amb el Bàsquet Sama Vilanova (12:30 hores). Per la tarda un sol partit, a les 16:30h jugarà el Júnior blau femení contra el SESE, en el que suposarà l'últim partit de la temporada per les noies de Sergi Gonzalez.

A fora, el diumenge a les 12:30 hores el Sènior B masculí jugarà contra l'UE Gaudí. En cas de guanyar, l'equip s'asseguraria matemàticament poder disputar les fases d'ascens a Primera Catalana. Sense cap mena de dubte un premi molt gran i merescut pel treball incansable realitzat durant tota la temporada. Per això, cal que omplim de blau el pavelló de l'UE Gaudí (Holmes Place Sardenya, C/ Sardenya 549-553) i ajudem als jugadors a aconseguir la victòria!

Aquest partidàs serà l'únic que es jugarà diumenge. La resta seran dissabte. Els més matiners el Cadet blau masculí (9 hores) que visitarà la pista del CB Nou Esplugues, amb la intenció de seguir amb el bon moment en que es troben i repetir la gran feina realitzada el passat cap de setmana. Mitja hores més tard (9:30 hores) el Premini mixt es desplaçarà fins a Viladecans per jugar el seu partit. A les 10:30 hores, horari compartit pel Preinfantil femení i l'Infantil femení, que jugaran amb el CEB Pallejà i el Manyanet Sant Andreu respctivament.

A les 11 hores tornem a tenir horari compartit, aquest cop pel Cadet femení i el Premini masculí. Les noies de Carles Puig jugaran derbi a la pista de l'UE Claret, mentre que els petits de la casa jugaran a la pista de l'UE Sant Andreu.

A la tarda dos partits. El primer el jugarà el Sènior A masculí al camp del CB Tarragona (16 hores). Per últim, a les 19 hores, el Júnior masculí jugarà derbi contra l'UE Claret.

Molta sort a tots i a totes i bon bàsquet! 🏀


40 visualizaciones0 comentarios
bottom of page