• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 10-11 de març


Aquest cap de setmana es jugaran menys partits que de costum perquè els equips de promoció descansen.

A casa, aprofitant el descans dels equips de promoció, hem organitzat una trobada d'escoles de bàsquet a Lluïsos. Serà el matí de dissabte de 9 a 11 hores i hi participaran dos equips de l'Escola Lurdes, el Vedruna Gràcia i els nostres dos equips de l'Escola de Bàsquet. Una gran oportunitat per veure als més petits del club i el futur de la casa, i per gaudir del bàsquet en el seu estat més pur: nens i nenes jugant i passant-s'ho d'allò més bé.

Després d'aquesta magnifica trobada l'Infantil blanc masculí jugarà el seu partit aplaçat amb el CB Manlleu (11.30 hores).

A la tarda, el Júnior blanc femení serà el primer en jugar el seu partit contra l'invicte Diagonal Mar (16 hores). Tot un repte per l'equip dirigit per Marc Camps que es troba en una bona dinàmica. Seguidament jugarà el Sènior B masculí contra el Sant Cebrià-CB Tiana (18 hores). Per últim serà el torn del Sènior A masculí que s'enfrontarà al Sferic Terrassa (20 hores).

Diumenge només es jugarà un sol partit, el que disputarà el Júnior masculí contra el Bosco Horta a les 16.30 hores.

A fora, només tres partits. El primer, en dissabte, el jugarà el Sots 21 masculí a la pista del CB Farners (17.30 hores). Els altres dos es disputaran diumenge a la tarda. El Júnior blau femení buscarà a la pista del Sant Gervasi Mollet refer-se de la derrota a casa la passada jornada (19.30 hores). Per la seva banda el Sènior femení intentarà aconseguir al camp del Joventut les Corts la que seria la quarta victòria consecutiva (18.30 hores).

Molta sort a tots i a totes i bon bàsquet! 🏀

#totssomblaus


52 vistas