top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

La segona al sac

El Sènior B masculí ha començat aquest 2019 de la millor manera possible, sumant una victòria en el seu desplaçament al camp de l'UER Pineda de Mar. L'equip entrenat per Jonathan Vicente va suar de valent per aconseguir imposar-se per 70 a 74 en un partit que es va acabar decidint a la pròrroga. El bon inici dels blaus (4-13) va ser ràpidament respòs pels locals, que tornaven a situar l'empat al marcador. A partir d'aquí, la igual es va mantenir fins al descans (30-34). A la represa, els blaus van tornar a sortir enxufats i van aconseguir un parcial favorable de 3-15, obtenint així la màxima diferència al marcador (33-49). De nou, però, la reacció local es va produir. Els de Pineda van ser capaços de retallar la diferència, incloent una remuntada 9 punts en l'últim minut i mig, que enviava el partit a la pròrroga. En el temps extra, tot i encaixar els blaus la primera cistella, van posar-se per davant gràcies a un triple d'Arnau Gurgui (el seu quart del partit i màxim anotador). A partir d'aquí, la bona defensa col·lectiva, no concedint cap més bàsquet en situació de joc, va permetre als blaus sumar la seva segona victòria a la lliga.

El Sènior B femení, també va començar amb bon peu aquest nou any, després de guanyar per 21 a 44 en la seva visita al camp del CB Castellar. L'inici del partit va ser molt bo, amb un primer quart amb molt ritme que situava un clar 1-17 al marcador. A partir del segon quart, el partit va canviar. La zona plantejada per l'equip rival, juntament amb la relaxació de les blaves per l'avantatge al marcador va fer que la intensitat defensiva baixés i l'equip deixés de correr. Al final, victòria sense patir en cap moment, però amb la sensació d'haver pogut fer algouna cosa més ens els darrers 30 minuts.

Pels primers equips de la casa no va ser un bon cap de setmana. El Sènior A masculí va perdre a camp del líder, el CB Lliçà d'Amunt, per 73-64. L'equip de Carles Rofes va estar dins del partit fins al final del segon quart, quan els locals van ficar 4 triples en 4 atacs en l'últim minut abans del descans. Això va suposar un cop dur animicament pels blaus que a la represa no van ser capaços de contrarestar-ho fins als moments finals del partit, on van retallar una mica la diferència. El Sènior A femení també va caure derrotat al camp del C.E. Sant Nicolau per 44 a 63. Les noies de Gerard Sanchez van jugar una molt bona primera part. Però a la represa tot va canviar. L'equip, amb falta de ritme i intensitat, es va veure molt superat, encaixant d'inici un 17-0 que va deixar a les blaves sense cap opció al partit.

El Sots 21 masculí va perdre a casa per 69 a 75 davant el CB Sant Celoni en un partit molt irregular dels nois entrenats per Lluís Valero. El Júnior blau masculí va aconseguir una important victòria al de l'UER Pineda de Mar per 58 a 73, en un partit molt complet i seriós de tots els jugadors d'Albert Roman, sempre lluitant i amb intensitat. El Júnior blanc masculí, va superar a domicili al CE Diagonal Mar per 61 a 79, en un partit molt seriós dels jugadors entrenats per Edu Garcia. Pel que fa a les noies, el Júnior femení va caure derrotat a casa davant l'UE Barbera per 26 a 56. L'equip entrenat per Guillem lloberas va començar el partit posant en pràctica l'estructura ofensiva treballada als entrenaments, però quan el resultat no acompanyava, van deixar de creure i intentar-ho.

El Cadet Blau masculí va jugar un molt bon partit davant el CB Prat. Tot i ser un partit una mica irregular, l'equip va començar i acabar molt bé, i cal destacar que en els pitjors moments els nois no van baixar mai els braços. El Cadet blanc masculí va jugar a Lluïsos a davant el CB IPSI el primer partit d'aquesta segona lliga on tocarà treballar de valent per assolir partits competits i on les dificultats que ens trobarem ens asseguraran aprenentatge. El Cadet blau femení va jugar a casa davant el CB Nou Esplugues. Les noies de Carles Puig van realitzar una gran primera part, imprimint ritme defensiu i corrent al contraatac.

L'Infantil masculí va tenir l'alegria més gran del que va de temporada aquest dissabte en el seu partit davant l'AE Les Corts Ubae, i és que després d'una primera lliga molt complicada, en aquesta segona fase han començat de la millor manera possible. Al davant, un equip més semblant al nostre, amb qui vam pogut competir durant tot el partit. L'Infantil femení va jugar a camp del Lima Horta Bàsquet un partit en que es va veure l'evolució de l'equip respecte a la primera volta, i vam poder gaudir de conceptes i gestos tècnics treballats als entrenaments.

Gran part de les millors alegries del cap van venir dels mes petits/es de la casa. El Mini blanc masculí va obtenir el premi en el seu partit davant el Bàsquet Neus. Igual que en el cas de l'Infantil masculí, la diferència de nivell respecte els equips de la primera lliga ens van fer millorar a marxes forçades. Ara, en aquesta segona lliga, és moment de recollir els fruits. Situació molt semblant a la del Mini blanc femení, que aquest cap de setmana va gaudir d'un magnífic partit amb el CEM Rubí amb pròrroga inclosa!

Per últim, el Premini mixt va jugar el seu primer partit de la temporada amb el Manyanet Sant Andreu. Moltes ganes, il·lusió, emoció i nervis, en un gran partit. Un record que no s'oblida mai!