top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 6-7 octubre


Aquest cap de setmana jugarem 16 partits, 11 a casa i 5 a fora.

A casa, destaca l'estrena el diumenge a la tarda al Pavelló Comellas dels sèniors masculins. Esperem que sigui amb el mateix èxit amb que ho van fer les noies del Sènior A femení ara fa dues setmanes, i que també hi juguen aquest cap de setmana. Serà la inauguració oficial dels tres equips sèniors com a locals al Pavelló Comellas i, per celebrar-ho, organitzarem un petit berenar. L'objectiu és que siguem els màxims possibles i omplim el pavelló de blau!

L'altre sènior, el femení de Tercera Catalana, s'estrena en lliga a casa. Elles, però, si que ho faran a Lluïsos, concretament dissabte a les 19:30h amb el CB Ramón Llull. Just abans el Júnior blau masculí intentarà sumar la segona victòria de la temporada davant l'UE Mataró. Durant el matí jugaran el Preinfantil masculí (9.30 hores amb Sagrat Cor Diputació), l'Infantil masculí (11 hores amb CB Roser) i el Cadet blanc masculí (12:30 hores amb CB Grup Barna).

El cadet blau masculí inaugurarà els partits de diumenge jugant amb el Sant Joan de Mata (9:30 hores). Seguidament jugaran els dos minis femenins: el blanc a les 11 hores amb Les Corts UBAE, i el blau a les 12:30 hores amb l'AE Minguella.

A fora, destaca l'estrena del Mini blau masculí aquesta temporada, després d'haver descansat la passada jornada. Ho farà a les 9 del matí a la pista del Círcol Catòlic Badalona. L'infantil femení es desplaçarà fins a Vilafranca per jugar a les 11 hores amb el CE Xamba, en un partit per seguir creixent en aquesta temporada tan exigent però beneficiosa que ens espera. Mitja hora més tard, el Cadet blau femení, que viu una experiència similar a les infantils, visitarà la sempre complicada pista del Lima Horta Bàsquet, després del bon precedent el passat cap de setmana.

Per la tarda (16 hores) el Sots 21 Masculí visitarà el pavelló de l'UBSA, sense dubte, un dels rivals més forts dels grup. També ho faran amb bones sensacions, ja que la jornada anterior van sumar la primera victòria en un partit vibrant i de màxima igualtat. Per úlitm, diumenge a la tarda (16 hores) el Júnior femení jugarà a la pista del SESE.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


39 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page