top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Jornada 28

El Sènior A masculí va guanyar a casa per 71 a 45 contra Els Monjos BC. El partit va tenir dues cares. La primera part els jugadors de Carles Rofes van estar força concentrats i intensos, el que els va portar a dominar el partit, sobretot en l'aspecte defensiu. Al primer quart cal destacar el paper d'Òscar Capel, jugador del Sènior B però fixe amb l'A, que va anotar 8 punts. A la mitja part s'arribava amb contundent 41 a 18. La segona part però, va ser molt diferent. L'àmplia avantatge en el marcador i el fet que els blaus ja no es juguin res a la lliga, va provocar que el nivell baixés. Això es va traduir en un major nombre de pilotes perdudes en atac i concedint més facilitats per anotar darrere, sobretot a l'últim quart (13 a 18). El resultat final va ser de 71 a 45 i cal destacar la participació en el partit tant del Kiko Carrasco com de l'Arnau Gurgui, jugadors del Sènior B, suposant per aquest últim el seu debut amb el primer equip. Ara ja només els hi queden dos partits de lliga al Sènior A masculí abans d'afrontar el triangular de segons, i caldrà aprofitar un pèl més els 40 minuts els següents enfrontaments per tal de preparar els partits tant importants que arribaran.

El Sènior femení va perdre al camp del CB Morell per 58 a 50. Les blaves s'enfrontaven a les quartes classificades i els hi van plantar cara en tot moment. Fins a la mitja part, les jugadores de Gerard Sanchez van dominar en el partit i el marcador, anant al descans amb una avantatge de tres punts (26 a 29). El tercer quart, però, l'encert exterior de les locals, amb quatre triples, van capgirar el marcador i la dinàmica al partit. Tot i això, les blaves no es van donar per vençudes i malgrat començar l'últim quart 10 punts a sota van seguir treballant per anar retallant la diferència. A falta de 3 minuts pel final, dos tirs lliures anotats per la Laia Burgues i una cistella de la Laura Gonzalez, ens situava a només cinc punts. Però de nou, un triple de la dorsal número 6 del Morell, acabava amb les opcions de remuntada de les visitants. Una llàstima ja que les blaves tenien una oportunitat d'or per sentenciar matemàticament la permanència a Primera Catalana. Tocarà aconseguir-ho aquest dissabte 12 de maig a les 20h a casa contra el CB Cornellà.

El Sènior B masculí va guanyar el derbi amb el Sagrada Família Claror per 72 a 53. Important victòria per seguir amb les aspiracions de quedar entre els tres primers. La part negativa va ser el cost de la victòria, ja que un parell de jugadors van acabar tocats. Tocarà afrontar el vital partit del diumenge a la pista de l'UE Gaudí amb la màxima il·lusió i motivació, sabent que si guanyen s'assegurarien de manera matemàtica fer fases d'ascens a Primera Catalana.

Pel que fa a la resta de partits, el Sots 21 masculí va guanyar al camp del Club Nou Bàsquet Vilanova per 59 a 71. A més de la victòria, la gran notícia va ser que l'Arnau Sendra va tornar a jugar un partit dos anys després per culpa d'una lesió. Molt contents de poder anunciar aquesta gran noticia i poder tornar a gaudir d'ell a pista.

El Júnior blau femení va guanyar al camp de l'UESC per 35-37 amb final d'infart. Victòria de caràcter i d'orgull de les jugadores que amb el suport incondicional dels pares a la grada, van treure un partit molt complicat. A més, van debutar la Carlota i l'Andrea del Cadet femení, realitzant un gran partit i ajudant molt a l'equip.

El Júnior blanc femení va jugar el seu últim partit de la temporada. Ho va fer a casa amb el derbi contra l'UE Claret on van perdre per 36 a 52. Mal partit en línies generals i amb molt poc encert contra un equip que va estar millor. Una llàstima, ja que l'equip ha fet una evolució molt xula, millorant i creixent en molts aspectes.

El Cadet blau masculí va realitzar un gran partit amb el Diagonal Mar. Era el quart cop que hi jugàvem aquest any i va resultar ser el millor! Els nostres jugadors van jugar molt concentrats i tothom que va jugar va anotar i va sumar per l'equip.

L'infantil femení va jugar a Lluïsos amb el CB IPSI. Un quart fluix ens va perjudicar, però els entrenadors van acabar molt contents i orgullosos per l'esforç de totes. I sobretot perquè es va poder veure l’evolució aconseguida al llarg de la temporada!

El Preinfantil Femení va jugar a casa amb l'AE l'Esquitx. Les nostres van realitzar un gran inici però malauradament no ho van saber mantenir, fet que van aprofitar les visitants. El resultat, un final igualat, que va servir per créixer a les jugadores dels dos equips.

L'infantil blanc masculí va jugar a casa un partit molt disputat amb el Manyanet les Corts. Ens va fallar la poca intensitat defensiva a la primera part, però que van saber corregir molt bé a la segona. Gran millora de l'equip respecte el partit d'anada, que reflecteix el treball diari i l'evolució que està fent l'equip aquesta temporada.

Per últim, el Mini blanc masculí va jugar un gran partit a la pista del CB Parets. Segurament el millor partit de la temporada. Brutal l'actitud a banqueta i a pista lluitant cada pilota. A més ens va ajudar el Yago, jugador del Premini masculí.