top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Jornada 27

El Sènior A masculí va guanyar el derbi amb el Sagrada Família Claror per 52 a 63, aconseguint la segona plaça de la classificació de manera matemàtica. L'objectiu que venien perseguint darrerament els jugadors de Carles Rofes queda així complert, però encara no està tot fet, queda molt. El partit va ser digne d'un derbi. Màxima intensitat i d'anada i tornada constant, sense pausa. Els nostres es presentaven amb moltes baixes, però això no podia ser cap excusa. I no ho va ser. Víctor Pla va guiar als blaus en un inici de partit un pèl gris. Gris com el segon color de la samarreta del Safa, i és que era absolutament mèrit dels locals que els de Lluïsos no es trobessin còmodes al camp. Ni un moment de descans i pressionant en defensa sense parar. S'arribava al descans 27 a 36. A la represa més del mateix, però aquest cop la pressió del Safa Claror obtenia més recompensa i els permetia recuperar pilotes i anotar amb facilitat. Al mateix temps que secaven als blaus en atac, que només aconseguien anotar dues cistelles (dos triples) en els últims 5 minuts del període. S'iniciava així l'últim quart amb un ajustat 45 a 49 al marcador. Però si una cosa té el primer equip de la casa és ofici i experiència. Parcial de 0 a 9 en set minuts i +13 de diferència que acabaria resultant definitiva. Amb la victòria, i la segona posició assegurada, toca ara preparar el triangular de segons que es celebrarà d'aquí quatre caps de setmana i que en cas de guanyar-lo donaria una plaça per la Final a 4 de Primera Catalana.

Per la seva banda, el Sènior B masculí va jugar un gran partit al camp dels líders (i campions del grup) el Lima Horta, però van caure derrotats per 67 a 63. Una derrota que deixa molt igualada la classificació amb un triple empat a la segona posició, però que ha de reforçar l'equip per la gran imatge donada. Cal refer-se ràpid mental i moralment per afrontar el següent partit. Queden tres finals per jugar-se!

El Junior masculí va guanyar per 47 a 85 al camp de l'UE Barberà. Va ser un partit molt complet dels jugadors de Juan Pons, on tots van poder tenir el seu moment de protagonisme i realitzant a pista diferents variants tàctiques. El Sots 21 masculí, en canvi, va perdre al camp del Círcol catòlic Badalona per 69 a 57.

El Júnior blanc femení va perdre a casa contra l'UE Barberà per 40 a 55. Va ser un partit molt fluix en tots els sentits de les nostres incapaces d’aplicar al partit la bona feina feta al llarg de la setmana. L'equip es presentava amb fins a cinc baixes, però per sort tres cadets van venir a ajudar. Per altra banda, el Júnior blau femení va perdre també a casa per 54 a 62 contra la JET. Aquest, però, va ser un partit totalment diferent a l'anterior. Malgrat la derrota, les jugadores de Sergi Gonzalez van realitzar un partit molt treballat contra les segones classificades, no marxant en cap moment del partit i amb opcions reals de lluitar per la victòria fins al final. Després de perdre a l'anada de 40 punts, les jugadores van demostrar que podien planatar cara a un dels equips més forts de la lliga.