top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Jornada 17

El passat cap de setmana només es van disputar 6 partits, els corresponents als equips de competició (a excepció de Júnior masculí).

Victòria del Sènior A masculí, en el partit trampa que van disputar el dissabte els nostres nois davant d’un Ubsa lluitador fins al final. El partit era molt important pels dos equips, ja que es jugaven gran part de les aspiracions per seguir a dalt i no despenjar-se del primer lloc. L’inici dels blaus va ser devastador amb un parcial de 21-8 als primers cinc minuts. Una avantatge que van saber mantenir fins a la mitja part, ja que a la mitja part els blaus guanyaven per 15 punts. La segona part va tenir dues cares. Els nostres van tornar a reprendre el partit amb molta força, aconseguint augmentar encara més la distància al marcador (29-54) . Però a partir d'aleshores tot va anar canviant poc a poc. L'Ubsa es va mostrar molt més dur en defensa, sobretot augementant la intensitat i els contactes, que sumat amb atacs dolent i fluixes defenses dels nois de'n Carles Rofes, van permetre als visitants anar reduint l’avantatge. Tant és així que a falta de tres minuts pel final del partit la diferencia era de nomes 9 punts. Però amb un parell de bones defenses i dos triples seguits dels nostres van permetre mantenir la renda, guanyar el partit, i a més a més deixar a Ubsa amb una derrota més, el que deixa als nostres amb un marge respecte els de Sant Adrià pel que fa a la lluita per la codiciada segona plaça. El següent partit contra Sant gervasi resulta vital per deixar la segona plaça al caure pels nostres sèniors.

Per la seva banda, el Sènior femení afrontava el partit al camp del SESE amb l'ambició de sumar una victòria i, a més, aconseguir remuntar l'average de -1 punt del partit de l'anada. L'inici del partit va estar marcat per un ritme alt del SESE que va obrir una petita difèrència en els minuts inicials. Després d'un temps mort, les jugadores de Lluïsos van fer un canvi de xip i es van connectar al partit, encadenant cistelles fàcils i bones defenses. El domini va continuar durant el segon quart i es va arribar a la mitja part amb un marcador de 23-30 favorable a Lluïsos. La sortida del descans va estar marcada pel desencert de les nostres jugadores que no aconseguien encadenar atacs bons i els costava molt encistellar. Tot i que s'havia reduït l'avantatge, es va entrar a l'últim quart amb un marcador encara favorable, però la poca fluïdesa en atac seguia marcant el joc de les visitant. El desencert en el tir lliure i els petits detalls van fer que el resultat final fos de 54-53 a favor de l'equip local.

El Sènior B masculí va guanyar a casa al SE Sant Medir en un partit molt lluitat pels blaus, i que els permet retrobar-se amb la victòria aquest 2018. Tot i la diferència en el marcador el partit va ser difícil d'aconseguir ja que el rival en cap moment va donar el braç a tòrcer. Encara ens manca cuidar més el rebot i millorar la circulació de pilota, però seguim treballant a bon ritme.

El Júnior blanc femení va haver de matinar el diumenge per enfrontar-se al CB Ipsi. Però l'hora no va ser cap impediment ni excusa perquè les noies de Marc Camps fessin un partit molt complert i s'enduessin la victòria per 49 a 58. Les blaves van dominar pràcticament els 40 minuts, arribant a aconseguir una diferència màxima en el marcador de 20 punts. Els parcials del segon quart (9-20) i del tercer (5-13) van resultar claus per trencar el partit i encarrilar així la victòria. Cal destacar el fet que les nostres jugadores van saber treure molts punts aplicant coses treballades durant la setmana. A més, cal fer menció especial a la Carlota Ibar, jugadora del Cadet femení que va venir a ajudar al júnior i va fer una gran feina.

Per últim, el Sots 21 masculí va caure derrotat dissabte a la tarda a casa de forma contundent contra un CB Tiana superior. Per contra, el Júnior blau femení va obtenir una treballada victòria per 42 a 53 en la seva visita diumenge a la tarda al pavelló del Bàsquet Neus.