top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Els Sèniors A en ratxa

El Sènior A femení va guanyar per 72-39 davant el Bàsquet AESE. Com bé vam explicar a la prèvia, es tracta d'una victòria molt important ja que les blaves (11-7) es situen ara a dues victòries del SESE, equip que actualment marca les posicions de fases de descens (9-9). Els aficionats del Comellas vam poder gaudir d'una espectacular segona part en què les blaves van anotar 48 punts, liderades per Èlia Pérez i Laia Burgues.

Moments abans s'havia produït la primera alegria del diumenge a la tarda, ja que el Sènior A masculí va aconseguir superar al CB Grup Barna per 60 a 41, després d'una bona primera part marcada per una gran defensa. En atac, van tenir en Ferran Gomez. El contrapunt havia arribat amb la derrota prèvia del Sènior B masculí per 42 a 46 en el derbi del barri amb l'UE Claret, en un partit d'allò més igualat. Els blaus van lluitar i, per moments, dominar al marcador, però el fet de no ser capaços d'anotar en els últims quatre minuts va acabar decantant el partit. Destacar el debut del jugador del Sots 21 masculí Rafa Pons.

Diumenge al matí, les jugadores del Sènior B femení van derrotar a casa al CB CIC per 59 a 45. El partit va començar molt bé i les blaves van ser capaces d'imposar el seu ritme. A la represa, però, les visitants van plantejar una defensa zonal que va dificultar el joc ofensiu. Liderades en atac per Laura Alonso i amb una Blanca Martínez omnipresent darrera -rebotejant i taponejant-, l'equip dirigit per Roger Aznar va aconseguir així la seva onzena victòria.

El Sots 21 masculí no va tenir una bona tarda i va caure derrotat amb claredat al camp del Lima Horta. L'equip de Lluís Valero, va acusar les baixes, però tampoc va mostrar una bona imatge davant dels segons classificats que van sortir a per totes i no van donar cap opció al blaus.

Dissabte a la tarda, a Lluïsos, hi va haver doble ració de derbi, i ambdós resolts amb victòria blava. El Júnior blanc masculí va guanyar a l'UE Claret per 62 a 54 en un partit d'allò més treballat on van destacar les bones rotacions defensives, gràcies a que els jugadors estaven atents en tot moment. En atac, l'equip va trobar a faltar compartir la pilota, sobretot a la primera part. Per la seva banda, el Júnior blau masculí va derrotar al Safa Claror per 48 a 42. Una enorme segona part a nivell defensiu va permetre que els blaus poc a poc i punt a punt aconseguissin capgirar el marcador. Destacar el gran ambient que un cap de setmana més es va viure a Lluïsos amb el suport incondicional de la grada jove, format pels jugadors i jugadores més joves del club.

El Cadet blau masculí va jugar a casa amb el Bàsquet Laietà un partit en que, de nou, els detalls ens van deixar a les portes d'aconseguir el premi. Els companys del Cadet blanc masculí van jugar a la pista del Sant Joan de Mata. Els jugadors entrenats per Joan Pons no van ser capaços d'aportar tot el que podrien en part degut a la diferència física.

El Cadet blau femení va seguir allargant el seu moment dolç al camp del CEJ Hospitalet, les actuals segones classificades. L'equip dirigit per Carles Puig va anar de menys a més i va acabar remuntant contra un gran equip. Les companyes del Cadet blanc femení es van jugar molt intenses i es van mostrar molt intenses en el seu partit amb el JAC Sants.

L'infantil masculí va jugar al camp del Bàsquet CAT un partit molt renyit, igual que el que van jugar les noies de l'Infantil femení a la pista del Bàsquet Cornellà. L'equip dirigit per Oscar marquilles va saber superar els moments difícils gràcies al treball, l'esforç i la confiança, demostrant així el creixement que porten fent durant la temporada.

El Mini blau femení va jugar a casa amb el Bàsquet Círcol Badalona un partit en què van estar ordenades en defensa, fet que els va permetre córrer en atac. Les companyes del Mini blanc femení van jugar amb Bàsquet Sant Boi. "Avui hem jugat com un equip, on cada jugadora ha sumat individualment el seu granet" va resumir molt contenta la seva entrenadora, l'Alba Mateu.

El Mini blau masculí va jugar a camp del CN Terrassa en un partit de gran esforç col·lectiu, defensant entre tots i amb moments xulos en atac. Els companys del Mini blanc masculí van jugar molt bé amb el CB IPSI. Partit molt treballat en que els jugadors van estar tots els minuts concentrats, lluitant i tirant-se a terra per cada pilota. Cada cop es va notant més la millora!

Per últim, el Premini mixt va jugar a Lluïsos amb el A.B. Bufalà en un partit d'allò més igualat, on van portat el ritme per quarts.