top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

El derbi es queda a casa

El Sènior A masculí va guanyar aquest diumenge el derbi de gràcia davant el Vedruna Gràcia per 68-57. Ho va fer suant de valent, ja que el partit es va decidir a la pròrroga, forçada pels verds amb un triple a l'últim segon del darrer quart. L'equip de Carles Rofes, tot i no fer un partit de 10, va aconseguir sumar la desena victòria de la temporada afrontant així la pausa de Nadal amb un increïble balanç de 10-1. Abans de començar el partit, els dos equips del barri es van fer una fotografia conjunta en solidaritat amb La Marató i durant el transcurs de la tarda, es va posar una urna per tal que la gent pogués fer-hi donatius.

El Sènior B masculí no va poder aprofitar l'oportunitat d'abandonar la darrera posició de la classificació després de perdre a casa amb el CB Arbúcies per 51 a 60. De nou, partit lluitat i competit per part dels jugadors de Jonathan Vicente però en el qual un cop més el desencert i els errors puntuals van acabar passant factura. L'equip ha d'aprofitar més que mai aquestes setmanes sense competició per recuperar a tots els jugadors lesionats i poder treballar i consolidar els aspectes de joc amb els 12 integrants. Com ja vam dir a la prèvia d'aquest cap de setmana "No és com es comença, sinó com s'acaba". La nota positiva del partit va ser el debut del Jordi Riera, jugador del Júnior blau masculí.

El Sènior A femení no va poder sumar la victòria en el seu partit a Comellas al caure derrotat davant el Joviat per 58 a 63. L'equip de Gerard Sanchez, tot i realitzar un gran partit -sobretot a la primera meitat on van aconseguir una avantatge de fins a 10 punts- no van poder materialitzar-ho i els tres triples en contra encaixts a l'últim minut del partit van suposar un dur càstig per les blaves.

El Sènior B femení va guanyar còmodament a casa davant l'UE Horta per 71 a 41. El gran inici de les blaves va permetre sumar una victòria més en un partit plàcid, i el més regular del que va de temporada, ja que l'equip va ser capaç de mostrar una de les seves millors cares de manera continuada.

El Júnior femení va caure derrotat amb claredat en la seva visita a la pista del CE Diagonal Mar, un rival que va demostrar el perquè està invicte en el que va de temporada. Destacar el debut de la Mariona Ferrer, jugadora del Cadet blau femení. Pel que fa als nois, el Júnior blau masculí també va perdre, ho va fer a Lluïsos davant el CB Calella per 52 a 70. Les imprecisions i el fet de no aconseguir generar avantatges en atac va acabar passant factura a l'equip dirigit per Albert Roman davant d'un rival que es va mostrar superior. El Júnior blanc masculí va aconseguir guanyar amb contundència a l'UE Gaudí (84-52) en un partit en el que a mesura que van anar passant els minuts més entonant estaven els blaus.

El Cadet blau femení va jugar un partit molt fluix a camp del CB Mollet. La falta de concentració i la poca 'xispa' a l'hora de jugar van provocar que el partit acabés en conseqüència al joc ofert. El Cadet blau masculí va jugar a la pista del Sant Ignasi, en un partit gris i on a l'últim quart vam baixar els braços clarament. Els companys del Cadet blanc masculí van jugar a Sagrat Cor Sarrià i on es van poder veure conceptes defensius introduïts i treballats durant la setmana. A més, abans de comenár el partit, tot l'equip va lluïr una samarreta de suport al Nil Ciurana, jugador de l'equip que està lesionat i no podrà tornar fins després de Nadal. Gran detall!

El Preinfantil femení va jugar a Lluïsos el derbi del barri amb el Vedruna Gràcia. En el partit es van poder veure coses xules, però les jugadores no van donar el màxim a pista. L'Infantil femení va visitar el camp del Draft Gramenet. Les jugadores entrenades per l'Oscar marquilles van començar molt connectades i encertades, però les pors van tornar a aparèixer i es van anar fent petites. Equivocar-se forma part de l'aprenentatge i intentar-ho ha de ser el camí.

El Mini blau masculí va jugar a casa davant el Bàsquet Laietà en un partit molt xulo a tots els nivells i on cal destacar la gran actitud a les grades per part dels dos equips, un magnífic ambient i escenari perquè es desenvolupés un autèntic partidàs. Els nostres van treballar de valent, aconseguit jugar molt bé. Els companys del Mini blanc masculí també van realitzar un gran partit davant el Sagrat Cor Diputació, destacant la gran actitud i predisposició de tots els jugadors!

El Mini blau femení va jugar a la pista del CB Roser un partit molt travat, on l'entrenador, Roger Aznar, va acabar "molt content per l'actitud i per haver lluitar fins el final."

Per últim, els jugadors del Premini masculí tenien un gran repte davant el Jesús Maria Sant Andreu i van estar més que a l'alçada. El resultat va ser immillorable, ja que les ganes, l'esforç i el treball van ser constants, aconseguint realitzar el millor partit del que va de temporada.