top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Un pas més cap a la permanència

El Sènior A femení va guanyar aquest cap de setmana al CB Lleida per un contundent 74 a 45. Les jugadores entrenades per Gerard Sanchez van realitzar un partit molt seriós, dominant des del principi i que van acabar sentenciant amb una molt bona segona part. Amb aquesta victòria, les blaves fan un pas més cap a la permanència, tot i que encara no està res decidit. En un grup d'allò més igualat, actualment es troben dues posicions per sobre de les places de fases de descens. Però a tant sols una victòria de distància dels equips perseguidors. D'aquí la importància del partit d'aquest cap de setmana amb l'UESC, equip situat inmediatament per sota a la classificació.

No van córrer la mateixa sort els sèniors masculins. El B, dirigit per Jonathan Vicente, va caure derrotat davant el Bàsquet Cabrera per 50 a 67, en un partit gris en que els blaus van anar sempre per darrera en el marcador i no hi va haver opcions de remuntar. L'A, amb Carles Rofes al capdavant, va perdre amb el CB Granollers per 65 a 74, en un partit que es va escapar al darrer quart, després d'una segona part poc brillant en l'aspecte ofensiu.

El dia abans, dissabte, el Sènior B femení va patir una dolorosa derrota a casa davant el CB alisos per un ajustadíssim 42 a 43 a la pròrroga. L'equip entrenat per Roger Aznar va començar el partit amb bon ritme defensiu i fluïdesa en atac. Però poc a poc l'equip visitant va començar a implantar el seu ritme de joc lent. Al final, es va decidir tot a cara o creu a la prorroga, i el desencert, tònica durant tot el partit, va acabar passant factura.

El Sots 21 masculí va aconseguir una important victòria a domicili, després de superar al CB Parets 63 a 73. Tot i començar el partit lleugerament per sota, un inspirat Martí Domingo aguantava als blaus (11 punts al primer quart, per un total de 24). L'equip de Lluís Valero va trencar el partit al segon quart amb un parcial favorable de 19 a 27 gràcies a un alt encert des de la línia de 6'75. A la segona part, la bona circulació de pilota en atac va permetre mantenir l'avantatge i acabar-se emportant el partit, trencant així la ratxa de 5 derrotes consecutives.

El Júnior blau masculí va realitzar un gran partit a casa davant el CB Santa Coloma, a qui va guanyar per 76 a 58. L'equip entrenat per Albert Roman va jugar segurament el millor partit del que va de temporada i amb una enorme segona part, controlant el ritme del partit des de la defensa i estan molt encertats en atac, van aconseguir derrotar a un dels equips capdavanters de la classificació. Pol Sewlan, més que inspirat i autor de 35 punts, va trobar amb Jordi Riera i Oriol Borras dos perfectes aliats amb els qui empènyer i liderar l'equip cap a la victòria. Els companys del Júnior blanc masculí van guanyar amb claredat al Bàsquet Laietà per 80 a 54. L'equip d'Edu Garcia va realitzar un partit complert, donant molt ritme a les transicions ofensives i amb molta circulació de pilota a mitja pista. A més, defensivament no van cometre pràcticament errors, defensant col·lectivament i sense posar mans innecessàries.

Els dos únics equips de promoció que van jugar aquest cap de setmana van ser els que competeixen a Interterritorial. El Cadet femení va seguir amb la bona ratxa en el seu partit davant el SESE. Per la seva banda, l'Infantil femení va jugar a camp del CN Terrassa un partit molt complert d’inici a fi, on es va veure una defensa sòlida durant els 40 minuts, a més de molts moments d’atac col·lectiu. Destacar el retorn de la Queralt després de la seva lesió de turmell

El Premini masculí va participar al torneig organitzat pel CE Sant Nicolau aprofitant que no hi havia partits aquest cap de setmana. En un gran ambient de bàsquet i amb una molt bona organització, l'equip entrenat per Marc Just i Berta Fernandez segueixen creixent i sumant aprenentatge. A més, una de les activitats organitzades va ser tenir la oportunitat de poder jugar a bàsquet adaptat amb cadira de rodes. Una gran experiència!

Per últim, els més petits de la casa, els nenes i nenes de l'Escola de Bàsquet, van jugar amb l'Escola Les Acàcies el seu segon partit de l'Escobol, la lligueta formativa organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol. Moltes ganes, il·lusió, animació i bàsquet. Un goig veure'ls jugar!