Jornada 14

17/1/2018

Gran inici d'any dels nostres sèniors!

 

Dissabte a la tarda, el Sènior femení va jugar a la difícil pista del CB Cornellà, equip de la part alta de la classificació amb només 4 derrotes. El partit va començar amb una bona dinàmica per les blaves, on el domini en el rebot i la sortida ràpida en contraatac va generar nombroses ocasions d'anotar. Tot i així, no s'aconseguien materialitzar els tirs fàcils i el resultat al final del primer període acabava amb  9-10. Les defenses s'imposaven clarament i el segon quart va començar de forma similar; tots dos equips tenien poc encert en atac i la intensitat en defensa predominava. Després del descans, el joc seguia sent molt poc fluid i amb poc encert i la distància era mínima, fins que a falta de 3 minuts, el Cornellà va començar a dominar el rebot ofensiu i va aconseguir anotar un parell de cistelles fàcils i sumar des de la línia de tir lliure.

 

L'últim quart començava amb un marcador de 37-31, una renda que s'eixamplaria fins als 9 punts amb dos triples consecutius de les locals. A falta de 4 minuts i amb un marcador de 48-39, la situació era crítica per les noies dels Lluïsos, però una pilota recuperada, les bones defenses i el control del rebot van permetre reduir l'avantatge a només tres punts a falta de menys d'un minut. Un triple en el següent atac va permetre empatar el marcador a falta de menys de 40 segons, i en la següent defensa, les de Gràcia recuperaven la pilota i forçaven una falta antiesportiva que les permetia sumar un dels dos tirs lliures i posar-se per davant en el marcador, després de completar un parcial de 1-11. 

 

Gairebé dues hores més tard, el Sènior A masculí es va imposar dissabte amb claredat al C.B.Tarragona per 88-40. L’equip va sortir endollat des del minut 1 de partit deixant clares quines eren les intencions: defensar i córrer al contraatac. Un bon parcial a l’inici del primer quart va fer que els nostres jugadors anessin ampliant la distància sobre l'equip tarragoní. Poc a poc, la diferència es va continuar eixamplant i, al descans, ja guanyaven còmodament. A la segona meitat el ritme va ser mes lent, però sense baixar els braços en cap moment i seguint lluitant cada pilota. La baixa a la segona part de la referència interior de l'equip rival, va fer més clara la superioritat a la pintura dels nostres, i va permetre seguint augmentant la distància al marcador.

 

Amb les victòries d'aquest cap de setmana, el Sènior A masculí es manté en la segona posició amb un balanç de 12 victòries i 2 derrotes. Mentre que les noies del Sènior femení es troben a la zona mitja de la taula, amb un balanç de 8 victòries i 5 derrotes, però amb un partit pendent.

 

La resta del cap de setmana va estar marcat pels derbis del barri i pel debut dels més petits: Premini mixt i Premini masculí. I és que el primer partit sempre és molt especial, i no s’oblida mai! S’ho van passar molt bé i van aprofitar per fer-se les fotos d’equip.

 

Pel que respecte als derbis, van ser tots ells d'allò més emocionants! El matí de dissabte va jugar el Cadet femení vs Pedagogium, on les nostres noies van jugar molt bé, demostrant que estan fent una bona evolució. Diumenge matí va ser el torn del Mini blau masculí vs Vedruna Gràcia, un partit molt igualat amb un gran ambient a les grades, on les famílies van gaudir d'un gran partit. Per la tarda, i al camp del Pedagogium, el Sots 21 masculí va aconseguir una important victòria, després que a la primera se’ls hi escapés a casa a la primera volta. Una hora més tard, aquest cop al pavelló dels Lluïsos de Gràcia, el Júnior masculí va aconseguir la victòria a la pròrroga en un partit apassionant contra l'UE Claret.

 

Cal destacar també la victòria del Júnior blanc femení a casa contra La Salle Bonanova (terceres classificades) per 49-30. Aquesta victòria constata el que s'ha pogut veure en les últimes setmanes, i és que l'equip entrenat per Marc Camps i Pedro Garcia​ està fent una millora individual i col·lectiva important. 

 

La nota negativa de la jornada va ser la derrota del Sènior B masculí a casa vs UE Gaudí. Un partit molt igualat que es va acabar decantant als últims instants a favor de l'equip visitant. Amb aquesta derrota els dos equips empaten a la tercera plaça de la classificació, amb un balanç de 10 victòries i 4 derrotes.

 

A continuació podeu veure la resta de fotografies de la jornada! Recordeu que si teniu imatges o vídeos ens ho podeu fer arribar al nostre correu electrònic: basquet@lluisosdegracia.cat

 

 #totssomblaus

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload

Potser t'interessa...

Primera trobada de l'Escoleta

November 18, 2019

Comencem la temporada 2019-2020

September 11, 2019

1/15
Please reload