top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Victòria a la pròrroga

El Sènior A masculí va aconseguir una agònica victòria a la pròrroga a la pista de l'UE Horta per 65-66 en la jornada 17 de Copa Catalunya. L'equip entrenat per Carles Rofes sabia de la dificultat que tenia el partit, i també de la importància de sortir-ne guanyadors. La renta de 6 punts aconseguida al primer quart es va mantenir fins al darrer quart, moment en què els locals van aconseguir el partit. El partit es va acabar decidint al temps extra, que s'arribava després d'un tir lliure transformat per Albert Roman. A la pròrroga els 6 punts de Medir Tena (màxim anotador dels blaus amb 21) van resultar definitius i van permetre als de Gràcia emportar-se el duel.

Per la seva banda, les noies del Sènior A femení van aconseguir guanyar al camp del CB Nou Esplugues per 51 a 59. L'equip dirigit per Gerard Sanchez va realitzar una bona primera part -obtenint una renta de 13 punts (19-32)- que van saber administrar fins al final del partit, aconseguint així sumar la tercera victòria consecutiva.

Les males notícies van arribar dels dos Sèniors B. El masculí tenia un duel molt complicat, ja que visitava la pista del primer classificat, el Sant Gervasi Mollet, amb qui va caure derrotat per 86-65, després de competir molt bé els tres primers quarts. Pel que respecte a les noies, el partit resultava molt important a nivell de classificació però malauradament van perdre per 43 a 37 davant l'AE Minguella, i el més preocupant, mostrant una fluixa imatge a nivell de joc.

El Sots 21 masculí va perdre a cada davant el mateix rival, l'AEMinguella, per 71 a 77, en un partit en que les individualitats ens van passar factura. El Júnior blau masculí va jugar a camp de l'Ue Mataró amb qui va caure derrotat per un ajustat 57-60 en un gran partit en el que els blaus casi forcen la pròrroga davant un molt bon equip. Els companys del Júnior blanc masculí van guanyar a camp del CB Guinardó per 84 a 89 en un partit molt complert a nivell de joc i ritme, on vam saber redirigir el joc quan les coses es van torçar. Les noies del Júnior femení van perdre a casa davant AB Bufalà per 64 a 67 en un partit en que, de nou, es van quedar a les portes d'aconseguir la victòria. Cal seguir treballant i millorar els petits detalls que acaben passant factura.

El Cadet blau femení va jugar a casa davant el Lima-Horta Basket un partit que ens permet seguir en la bona línia que porta l'equip, tot i no haver ofert la millor versió nostre. Desitgem ànims a l'Andrea Muñoz, que es va lesionar el braç.

El Preinfantil masculí va jugar a Lluïsos amb el Bàsquet Laietà un partit què ens va servir sobretot per millorar aspectes ofensius.

Per últim, el Mini blanc masculí va jugar a casa amb el Sant Ramon Nonat un partit on van estar molt conectats i amb ganes i en el que es van poder veure coses molt xules. Un cop més, es va poder constatar l'evolució de l'equip.