top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 25-26 maig


Cap de setmana de fases finals i d'ultims partits de lliga regular. En total jugarem 8 partits, 3 a casa i 5 a fora.

A casa, l'Infantil femení tancarà la temporada a Interterritorial amb el seu parti amb Maristes Lleida (11 hores). La dificultat que ha suposat la categoria per l'equip ha obligat a les blaves a esforçar-se i treballar de valent setmana rere setmana, per tal de millorar i poder així competir cada cap de setmana. Aquest dissabte intentaran acabar la lliga amb un premi, tot i que el veritable premi ja l'han aconseguit amb l'aprenentatge tant gran obtingut durant tot l'any. A continuació, el Cadet blau femení jugarà el partit d'anada de les fases finals d'Interterritorial amb el CEJ L'Hospitalet (12:30 hores), equip amb el que ja s'han enforntat aquesta temporada en lliga regular. A la tarda, el Júnior blau masculí tancarà una gran temporada a Interterritorial davant el Masnou Basquetbol. Els blaus han realitzat una increible segona volta fruit del treball diari i de les ganes i ambició. Dissabte doncs, moment de gaudir de l'últim partit i de la satisfacció d'haver fet la feina molt ben feta.

A fora, el Júnior blanc masculí jugarà els quarts de final de Nivell A amb el CB La Mercè. Després d'haver quedat en segona posició, l'equip dirigit per Edu García, ha obtingut aquest premi d'allargar la temporada, en un format d'elimanatoria on si guanyes passes de ronda i si perds s'acaba la participació. El Sènior B masculí començarà les fases de permanència a Primera Catalana amb La Salle Manresa. L'eliminatòria, al millor de tres partits, començarà aquest dissabte a Manresa a les 17:45 hores (La Salle Manresa té camp a favor). Passi el que passi dissbate, i sense importar la diferència al marcador per cap dels dos equips, el segon partit es jugarà diumenge vinent al Pavelló Comellas. Així doncs, l'equip de Jonathan Vicente intentarà esgarrapar una victòria que els permetés recuperar el factor camp i afrontar el segon partit a Comellas amb moltes opcions.

Diumenge al matí, el Cadet blau femení jugarà el partit de tornada a camp del CEJ l'Hospitalet, on el resultat del partit del dissabte resultarà clau per saber amb quin average, positiu o negatiu, afronten el partit. A la tarda, el Sènior A masculí jugarà el partit de tornada dels quarts de final de Copa Catalunya al camp del CB Ripollet, amb un desavantatge de 6 punts degut al resultat desfavorable 51 a 57 obtingut a l'anada. Tot i això, l'equip dirigit per Carles Rofes anirà amb la plena confiança de donar-li la volta a la situació i aconseguir una victòria de més de 6 punts que els permetés disputar el cap de setmana vinent la Final a 4 de Copa catalunya.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


49 visualizaciones0 comentarios
bottom of page