top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Lluïsos i Vallformosa signen un conveni i ofereixen un 10% de descompte en les compres on-line

Actualizado: 15 sept 2022

Caves Vallformosa destinarà part de la compra de vins i caves dels lluïsencs a finançar la futura pista


Tal i com anunciava l'entitat al butlletí del passat dimecres 29 de juny, els Lluïsos de Gràcia i Caves Vallformosa han signat un conveni de col·laboració per finançar la futura pista de bàsquet.


Lluïsos i Caves Vallformosa firmen un acord per la nova pista

La notícia ja es va fer pública el passat 17 de juny, just abans de les 12 hores de Bàsquet, però no va ser fins dimarts 28 de juny que es va firmar el conveni entre l’empresa catalana de vins i caves Vallformosa i els Lluïsos de Gràcia. L'objectiu de la col·laboració és ajudar a finançar les obres de la futura pista dels Lluïsos així com donar a conèixer i apropar els productes de Vallformosa a la Vila de Gràcia.


Així doncs, entra a formar part dels establiments amics de Lluïsos oferint un 10% de descompte en les compres on-line de vins i caves que s’aplica automàticament en el moment de realitzar la comanda inserint el codi LLUISOS. Un percentatge del que es vengui a Gràcia anirà destinat a Lluïsos i servirà pel projecte de reforma de la pista.



Els propers sis mesos son claus per desmostrar a les entitats bancàries que aquest acord és viable i que aquests ingressos ens permetran tornar el crèdit durant el següents 8-10 anys. L’objectiu és establir acords de finançament similars al de Vallformosa amb empreses d'altres sectors.


Després de la signatura del conveni, el president de l’entitat Rafael Giménez explicava que Vallformosa i els Lluïsos comparteixen valors: “el cava i el vi formen part de la nostra cultura i des de Vallformosa se’n fa una promoció amb valors com la cohesió del territori, la família, la cultura. Som conscients que és tracta de begudes alcohòliques però ens sentim còmodes en col·laboració i creiem que és compatible amb un missatge de consum responsable i vinculat a una vida sana a través de l’esport”.


Ens ajudes a finançar la construcció de la nova pista? És el nostre somni des de ja fa molt de temps!



332 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page