top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 16-17 febrer


Aquest cap de setmana es juguen un total de 21 partits, 12 a casa i 9 a fora.

A casa, el primer en jugar serà el Mini blau femení amb el Círcol Catòlic Badalona (9:30 hores), equip recentment incorporat al grup. A continuació jugarà el Preinfantil femení amb el Sant Gervasi (11 hores). A la última franja del matí, el Cadet blanc femení rebrà la visita del JAC Sants (12:30 hores). A la tarda, començarà jugant el Cadet blau masculí amb el CE Laietà (16 hores). Seguidament podrem gaudir de dos derbis del barri: primer el del Júnior blanc masculí amb l'UE Claret (17:45 hores) i després el del Júnior blau masculí amb el Safa Claror (19:30 hores).

Diumenge, a Lluïsos, també viurem un matí complet. El Premini mixt jugarà amb el A. Bàsquet Bufalà (9:30 hores), després el Mini blanc femení jugarà amb el Bàsquet Sant Boi (11 hores) i, per últim, el Sènior B femení rebrà al CB Cic. A la tarda, tocarà desplaçar-nos al Pavelló Josep Comellas per poder gaudir i animar als nostres sèniors. El Sènior B masculí intentarà allargar la ratxa de victòries davant l'UE Claret, en el que suposa el derbi del barri de Primera Catalana. A continuació, el Sènior A masculí intentarà aconseguir una victòria davant el Grup Barna que els permeti mantenir la segona posició a la classificació. Per últim, les noies del Sènior A femení jugaran un partit vital amb l'AESE -equip que a hores d'ara marca el tall de les posicions defases de descens- ja que una victòria suposaria per l'equip de Gerard Sanchez fer un pas molt important de cara a mantenir la categoria sense haver de patir a les últimes jornades.

A fora, els més matiners seràn els jugadors del Mini blanc masculí que jugaran a la pista del CB IPSI (9:30 hores). Els següents en jugar serà l'Infantil masculí amb el CAT (11 hores). L'últim partit del matí el disputaran els jugadors del Premini masculí al camp del Safa Claror, en el derbi del barri dels més petits de cada club (12:30 hores). A la tarda un sol partit, el de l'infantil femení a camp del CB Cornellà (17:30 hores).

Pel que respecte a diumenge, les jugadores del Cadet blau femení intentaran allargar el moment dolç que estan vivint i realitzar un bon partit al sempre complicat camp del CEJ L'Hospitalet (9 hores). Després seran les jugadores del Júnior femení les que intentaran aconseguir una victòria a camp de l'Escola del Carme (10:30 hores), que suposaria la primera de l'any. Una hora més tard s'iniciarà a Terrassa el partit del Mini blau masculí (11:30 hores). A la tarda, el Cadet blanc masculí jugarà al camp del SE Sant Joan de Mata (16 hores). Per últim, i tancant els partit del diumene fora de casa, serà el torn del Sots 21 masculí, que visitrà la pista del Lima Horta Bàsquet (17:45 hores), els actuals segons classificats.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


43 visualizaciones0 comentarios
bottom of page