• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 5-6 Maig


Després del pont tornen els partits de promoció. En total es disputaran 18 partits, 11 a casa i 7 a fora.

A casa, destaquen els dos derbis que es jugaran a la tarda. El primer serà a les 16 hores entre el Júnior blanc femení i l'UE Claret. Es tracta de l'últim partit de la temporada així que les noies de Marc Camps intentaran fer tot el possible per acabar amb una victòria. Davant tindran l'UE Claret, equip contra el que s'han enfrontat dues vegades en partits sempre molt igualats: -1 a casa seva i +7 a Lluïsos.

Just a continuació (18 hores) serà el torn del Sènior B masculí que jugarà el derbi contra el Sagrada Família Claror. Els nois de Jonathan Vicente segueixen amb l'aspiració d'aconseguir la segona o la tercera plaça a la classificació, que els permetria fer fases per pujar a Primera Catalana. Per tal d'aconseguir això, els queden tres partits de vital importància, començant aquest dissabte a casa contra el Safa Claror. El partit, com tots els derbis, es preveu igualat i intens, tot i la diferència clara a la classificació. Cap partit es guanya abans de jugar, així que caldrà sortir molt concentrats per poder sumar una important victòria.

Diumenge destaca el partit del Cadet blau masculí (16 hores) amb el Diagonal Mar Front Marítim. En un grup molt igualat, la intensitat i concentració resulten claus per competir qualsevol partit. I més contra un equip que a l'anada es va mostrar superior.

A fora, el Júnior blau femení jugarà també el seu últim partit. Ho farà a la pista de l'UE Sant Cugat. Després del gran partit jugat la passada jornada, les noies de Sergi Gonzalez volen acabar amb bones sensacions i obtenir una victòria que comportaria acabar en cinquena posició.

El Sènior femení es desplaçarà fins a Morell per jugar contra un bon equip situat en quarta posició, tot i que les darreres jornades ha encadenat unes quantes derrotes. El partit té força transcendència per les jugadores de Gerard Sanchez, ja que una victòria suposaria certificar la permanència matemàticament.

Molta sort a tots i a totes i bon bàsquet! 🏀

#totssomblaus


22 vistas