top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 26-27 gener


Aquest cap de setmana només jugaran els equips de promoció, ja que els de competició descansen. En total jugarem 12 partits, 6 a casa i 6 a fora.

A casa, estrenarà la jornada el Preinfantil femení amb el seu partit amb el CB Gavà (11 hores). A continuació, el Cadet blanc femení rebrà a l'EPSA (12:30 hores) amb la intenció de refer-se del partit irregular de la setmana passada i intentar mostrar la seva millor versió com a equip. A la tarda, un sol partit, el del Cadet blau masculí davant Lestonnac (17:45 hores).

Diumenge al matí, el primer en jugar serà el Mini blanc masculí amb el CE la Marina (9:30 hores). A continuació el Mini blanc femení rebrà la visita del Pàlcam (11 hores). L'últim partit del diumenge -i de la jornada- a Lluïsos el jugarà el Mini blau femení en el derbi del barri davant el Safa Claror (12:30 hores).

A fora, les més matineres seran les juagadores del Preinfantil femení, que es desplaçaran fins a Vilassar de Mar (10:30 hores). Poc després, s'iniciarà el partit de l'Infantil femení a camp del CES Bosco Rocafort (11 hores). Al migdia, dos partits: el Premini mixt visitarà la pista del AEE Col·legi Cultural (12 hores) mentre que el Mini blau masculí jugarà al camp de l'IPSI. A la tarda, un sol partit, el que jugarà el Cadet blau masculí a camp del CB Roser (17:30h). A més, a la tarda de dissabte tindrem un esdeveniment extraordinari, ja que en David Capellas i el Carles Rofes, jugador i entrenador del Sènior A masculí respectivament, participaran al All Star de Copa Catalunya que es celebrarà dissabte a les 18h al Pavelló Nou Congost (Manresa), partit que podreu seguir en directe per La Xarxa (i televisions de proximitat) i per streaming a través de la plataforma XALA!.

Diumenge només es jugarà un partit, el del Premini masculí a camp del Bàsquet Nou Barris (10:15 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


34 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page