top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Magnífic inici


El Cadet blau femení i el Sènior A femení van començar la temporada de manera immillorable.

El Cadet blau femení va ser l'equip encarregat d'inaugurar la temporada 2018-19 del club. I ho van fer estrenant-se a la categoria interterritorial de manera increïble. Després de tres setmanes de treball intens, les jugadores del Carles Puig van reprendre la competició on ho van deixar la temporada passada. Lluitadores, valentes, ambicioses... i demostrant el gran bloc que formen. Una estrena immillorable en una categoria que de ben segur exigirà el millor d'aquest equip, escenari perfecte per millorar dia a dia, l'objectiu més important a hores d'ara.

Per la seva banda, el Sènior A femení també iniciava la competició, a la categoria de Primera Catalana. Ho feia al camp del CB Granollers amb un equip força renovat respecte l'any anterior i mostrant una cara que esperem es mantingui durant l'any. Més enllà de la victòria per 52 a 72, l'equip dirigit per Gerard Sanchez es va mostrar molt sòlid i seriós. El bon joc ofert, liderat per una inspirada Sandra a la pintura, Marina Badás des del perímetre i per la verticalitat de les joves Berta Fernández i Laura Alonso (debutants a la categoria), es deu sense dubte al treball meticulós plantejat durant la pretemporada on l'equip s'ha mostrat unit, compromès i treballador. A més, destacar el retorn de Berta Villaró, l'estrena de l'Alba Sierra i la debutant Berta Torner.

Tot just comencem, però les sensacions inicials ofertes per ambdós equips ens deixen il·lusionats i amb la convicció que gaudirem amb elles durant la temporada.


68 visualizaciones0 comentarios
bottom of page