top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

La primera a Copa


El passat cap de setmana el Sènior A masculí va debutar amb victòria al Grup 1 de Copa Catalunya després de superar a domicili al CB Artes per 65 a 73. L'equip entrenat per Carles Rofes inicia així amb bon peu el seu retorn a Copa després d'un any fora de la màxima categoria catalana. Els blaus es va mostrar molt sòlids durant tot el partit i sabent aguantar en els moments difícils. Un David Capelles estel·lar, autor de 22 punts i màxim anotador de l'equip, i un Marcos Abrines encertat en els moments calents, van portar als Lluïsos a sumar la primera victòria de la temporada. Destacar també l'estrena d'Alejandro Vallina com a jugador de ple dret del Sènior A masculí, després del gran paper realitzat les anteriors dues temporades.

Per altra banda, el Sènior A femení segueix amb el seu inici impecable a Primera Catalana i va sumar la tercera victòria de la temporada després de guanyar a la pista de l'AESE per 42 a 54. La clau del partit va ser la solidesa defensiva, tancant molt bé els 1 contra 1, i el domini del rebot, gràcies al treball incansable de les nostres interiors. L'equip dirigit per Gerard Sanchez es va encomanar a un Sandra Perez imperial que va ser la clara dominadora de la pintura a les dues pistes. Les blaves segueixen rendint d'allò més bé i com a equip desprenen unes sensacions molt positives i esperançadores.

Els segons equips de la casa van tenir sorts dispars. El Sènior B masculí, va caure a la pista de l'UBSA per 62 a 56 en un gran partit. El debut a Primera Catalana dels jugador de Jonathan Vicente va començar amb un parcial en contra de 25-8 al primer quart. Els blaus, però, van ser capaços de ficar-se dins del partit amb parcial favorable al segon quart de 4-17. Durant el tercer i l'últim quart hi van haver alternances al marcador i els dos equips van jugar d’igual a igual. El resultat es va decidir a la segona meitat del darrer quart, degut al desencert blau i els rebots ofensius capturats pels de Sant Adrià.

Per la seva banda el Sènior B femení va aconseguir estrenar-se amb victòria al guanyar a la pista de l'UB Llefià per 46 a 60. L'inici del partit va ser complicat, ja que les locals es van avançar en el marcador per 10 punts de diferència a base de córrer, aprofitant el mal balanç nostre. A la segona part, però, les blaves van ser capaces de capgirar el partit gràcies a un parcial favorable de 20-40 fruit de defenses sòlides i contraatacs fiables.

Pel que fa a la resta d'equips de la casa, la jornada destacava pels nombrosos derbis del barri. Amb el Vedruna Gràcia hi van jugar el Preinfantil masculí i el Cadet blau masculí. Aquests últims, entrenats per l'Arnau Mascaró i l'Alejandro Vallina, van començar malament el partit, però poc a poc van anar traient el caràcter i van posar en pràctica els conceptes treballats als entrenaments. Cal seguir treballant per ser més regulars.

El Preinfantil femení també va jugar derbi, en aquest cas amb el CB Coll. L'equip entrenat per Arnau Gurgui s'ha format nou aquesta temporada i tot just s'està compactant com a equip, però ja es van poder veure les primeres coses xules, fruit dels entrenaments.

El Júnior blau masculí també va jugar derbi, contra el Safa Claror. L'equip entrenat per Albert Roman va caure al Pavelló Sardenya per 68 a 58 en un partit més aviat gris.

Precisament un jugadors júniors, Pol Sewlan, va ser un dels artífex de la victòria del Sots 21 masculí a Lluïsos contra el CB SAPS. L'equip de Valero va disputar un partit de màxima igualtat que es va acabar resolent per un punt de diferència. Una demostració d'intensitat, lluita i sacrifici per part d'ambdós equips.

A Lluïsos van jugar també dos equips femenins que aquest any competeixen a Interterritorial. El Cadet blau femení va jugar amb el CEJ l'Hospitalet i, després de la desfeta el cap de setmana anterior, van oferir una gran imatge que ha de servir per marcar el camí a seguir. Per la seva banda, l'Infantil femení s'estrenava a aquesta categoria i, tot i la diferència, van realitzar un bon partit on cal destacar la gran actitud que van tenir totes durant tot el partit. Els espera una gran temporada plena d'aprenentatge.

El Cadet blanc femení també va jugar a casa, amb el Sant Quirze Bàsquet Club. les blaves van realitzar un molt bon partit i el seu entrenador, Àlex Miró, es va mostrar molt content perquè les jugadores "han mantingut la intensitat i el ritme tot el partit, sobretot en defensa i pilotes dividides". Cal, però, seguir treballant els contraatacs.

Per últim, els més petits del club. Les noies del Mini blau femení van jugar a la pista del Club Bàsquet Vilanova del Vallès un partit molt igualat on es van poder veure coses xules en atac. El Mini blanc femení va jugar a la pista del CEJ l'Hospitalet on, tot i la diferència física, les noies entrenades per Alba Mateu i Laura Alonso van realitzar un molt bon partit. Pel que fa als nois, el Mini blau masculí va jugar contra el Virolai un partit molt difícil, on l'esperit de superació va ser el camí a seguir. El Premini masculí va jugar amb el FC Martinenc i van deixar a tots els presents amb la boca oberta, inclosos als seus entrenadors Marc Just i Berta Fernandez, del domini de pilota que tenen, la traça per fer entrades i lo molt que es passen la pilota entre ells!


46 visualizaciones0 comentarios
bottom of page