top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Jornada 22

El sènior femení va disputar dissabte el partit contra el Grup Barna, un dels equips més forts de la lliga. L'equip va fer una mala sortida i en tres minuts va encaixar un parcial en contra de 0-10 que va marcar tot el partit. El primer quart acabava 4-17 i amb sensacions similars al partit de l'anada. Però les noies de Lluïsos es van posar les piles en defensa i van aconseguir canviar la dinàmica. A la mitja part la diferència era només de 6 punts i amb la sensació que hi havia temps per poder capgirar el marcador. La sortida del 3r quart va ser molt igualada i les diferències de 6-8 punts es mantenien fins a l'inici de l'últim quart. Les blaves feien un últim intent de remuntar però no van aconseguir posar-se per davant en el marcador i les noies del Barna es van endur la victòria (46-52)

El Sènior A masculí va aconseguir una important victòria a la pista del CB Àguiles per 42 a 51. L'equip local, molt sòlid en els partits a casa, va vendre molt cara la derrota en un partit en que els blaus van haver de lluitar i treballar de valent per aconseguir l'objectiu. A les 17:15h de la tarda de dissabte, a la freda pista de Santa Coloma de Cervera, s'iniciava el partit corresponent a la jornada 22. Els locals volien dur el partit al seu terreny i ho van aconseguir. Els jugadors de Carles Rofes en comptes d'imposar el seu ritme que tan bons resultats els hi ha donat aquesta temporada, es van adaptar al ritme proposat pels jugadors de l'Àligues. Això es va traduir en una igualtat molt gran a pista i al marcador, trencada només en dos moments puntuals: al final del segon període i a l'inici del quart. Partit poc lluit i brillant dels nostres, però essencial en les aspiracions de l'equip. D'aquí a final de temporada hi haurà diferents tipus de partits i l'equip sap que el que realment importa és ser capaços de resoldre'ls tots.

El Sots 21 masculí va aconseguir una important victòria per 75 a 60 contra el CB Ramon Llull. El club va respondre a la crida fet durant la setmana i la pista es va omplir per empènyer i ajudant a l'equip a aconseguir l'objectiu. Els jugadors, esperonats i motivats, van realitzar un partit molt seriós, mostrant-se intensos i sòlids. Va ser un gran partit, i un goig de tarda!

Dissabte

Pel que fa a la resta d'equips del club, els primers en jugar a Lluïsos va ser l'Infantil blanc masculí, contra el CB Parets. Els nostres van demostrar la millora i l'evolució que estan fent i van competir de valent un partit que a l'anada se'ls havia fet una muntanya. A destacar el bon moviment de la pilota en situacions de 3 contra 3. "Ha faltat una mica de duresa defensiva" va comentar l'entrenador Àlex Miró com a aspecte encara a millorar per part del seu equip.

A continuació va ser el torn de l'Infantil blau masculí. El seu partit contra el Sant Andreu de Natzaret va ser molt complert, tot i que en ocasions hi havia una mica descontrol en atac. En general els nostres van defensar força bé i van capturar molts rebots ofensius. A la última franja del matí, el Cadet blanc masculi va jugar amb el Joventut les corts, un rival físic i dur que ens va posar les coses molt dificils. Per la nostra part, ens va faltar molta intensitat i ganes de lluitar per seguir creixent.

A fora, a primera hora del matí el Premini masculí va jugar a la pista dels Salesians de Badalona.

També es van disputar els dos derbis de la jornada. El Cadet femení va anar de menys a més en el seu partit amb el CB Pedagogium, que gràcies a la intensitat defensiva van poder córrer molt al contraatac i aconseguir una anotació bastant alta. Per altra banda, el Mini blau masculí jugava a la pista del Vedruna Gràcia. El partit va ser d'allò més igualat, amb una segona part molt bona dels nostres que va fer que els nens s'ho passessin d'allò més bé.

A la tarda, el Júnior blau femení va visitar la pista del Grup Barna i en va treure una còmode victòria per 38 a 65. "Ha sigut un partit espectacular. Hem jugat només amb set jugadores per culpa de les lesions a casa de les terceres que ens van guanyar a l'anada. I en comptes de rendir-nos o buscar excuses davant les dificultats del partit hem portat el ritme els 40 minuts" explicava entusiasmat el Marc Camp, segon entrenador de l'equip. La clau va estar clarament a la defensa, deixant en 38 punts a un equip que a l'anada en va anotar 81.

Diumenge

L'Infantil femení va disputar a casa amb el Joventut de Badalona Femení el que segurament ha sigut fins ara el millor partit de la temporada! El primer quart va començar amb les jugadores un pèl adormides. Al segon, però es van activar totes: les de pista defensaven i anotaven, i les que estaven a la banqueta animaven i s’aixecaven a cada acció positiva per l’equip. Així doncs, el segon quart acabava amb molt bones sensacions per les blaves. L’equip visitant es va posar també les piles i al tercer quart va començar a pressionar 2 contra 1, el que els va permetre recuperar pilotes i anotar còmodament. Però les nostres en cap moment es van rendir. Tot el contrari, es van sobreposar. Sense que cap dels dos entrenadors digues res, elles mateixes van descobrir el camí per superar la pressió, demostrant que la tècnica treballada dia a dia des del principi de temporada pot guanyar a la tàctica. Gràcies a això, a cada quart les nostres sortien amb més força, demostrant una ambició increïble. Partit molt complert sense cap mena on les noies s'ho van passar molt bé fins a l'últim segon.

Just abans van ser les noies del Preinfantil femení les que van disputar el seu partit amb l'AE Aula. Les nostres jugadores van fer un pas endavant en el que era l'objectiu del partit: demostrar ambició.

A les 9:15 de matí, el Junior masculí va aconseguir una victòria a fora de casa contra Pia Sabadell per 49 66. Bon partit en que els nostres van aconseguir jugar amb molt de ritme. Partit molt interessant de cara a seguir construint l'estil de joc de l'equip. Poc després, i compartint la franja horària de les 10:30 hores, jugaven el Cadet blau masculí i el Júnior blanc femení.

Les noies entrenades per Marc Camps van perdre per un ajustat 55 a 53 a la pista del BAM. La zona plantejada per l'equip rival va provocar que les nostres baixessin el ritme de joc i anessin a remolc durant tot el partit. Per la seva banda, els nois entrenats per Ger Pons van jugar amb el Sant Gervasi Mollet en un partit on tots els jugadors van sumar. Cal destacar les bones defenses col·lectives i amb molta agressivitat. I ofensivament l'alt ritme proposat i la velocitat de sortida en el contraatac.