top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Jornada 16

El Sènior femení començava la segona volta jugant a casa contra el CB Valls amb la necessitat de recuperar sensacions després de les dues derrotes consecutives de la darrera jornada. El partit començava amb un intercanvi de cistelles, però de seguida les locals van agafar una distància de 10 punts que els va permetre arribar a la mitja part amb avantatge. Les jugadores de Reus van sortir del descans amb ganes de capgirar el marcador, i van arribar a empatar durant els primers minuts del tercer quart, però Lluïsos va trobar ordre en atac i un seguit de bones defenses que li van permetre tornar a agafar una diferència clara al marcador que ja no va desaprofitar. L'últim quart va servir per recuperar les bones sensacions de tot l'equip i ampliar la distància fins al resultat final de 65 a 48.

D'altra banda, el Sènior A masculí començava la segona volta a la complicada pista del CB Navàs. L’inici bo dels nostres i el desencert dels locals, sobretot des de la línia de tirs lliures, va permetre agafar un avantatge inicial de 2 a 14. Els jugadors d’en Carles Rofes sabien que no seria fàcil i que haurien d’estar molt concentrats la resta del partit. De mica en mica el Navàs va anar retallant el desavantatge fins a posar-se 6 per sota al descans. A la sortida de vestidors, un parcial de 8 a 0 per als locals, juntament amb algunes accions discutibles xiulades pels arbitres i el desencert visitant, va fer que els blaus anessin a remolc durant una bona estona iniciada la segona meitat. A partir d'aquí, la sintonia del partit sempre va ser la mateixa, amb intercanvis de cistelles pels dos equips, que va permetre arribar a un final ajustat en què els blaus finalment van sortir derrotats. Amb aquesta tercera derrota de la temporada, el partit que disputarà aquest dissabte el Sènior A masculí contra l'UB Sant Adrià esdevé molt important per seguir mantenint amb una mica més d’avantatge aquesta segona plaça. És moment doncs d'omplir el pavelló, els nois necessitaran l'empenta del públic per treure un partit vital per a les seves aspiracions.

Pel que fa a la resta d'equips, els peques del Premini masculí van ser els més matiners ja que es van desplaçar fins a Mollet del Vallès per jugar el seu partit a les 9 del matí contra el Sant Gervasi. El fred era important, perquè estaven a menys dos graus, però lluny de congelar-se ho van donar tot i van jugar molt bé!

El Cadet blau masculí va jugar un molt bon partit a casa contra el Joventut Les Corts, demostrant que tenen molt a dir a la fase regular de nivell A1. La nota negativa va ser la lesió del Jan Domènech, que es va fer mal a l'espatlla esquiant i estarà com a mínim un mes de baixa sense poder jugar. Li desitgem molts ànims!

Instants abans l'Infantil blau masculí va fer un bon partit contra el Círcol Catòlic de Badalona, controlant durant gairebé tots els vuit quarts. Partit dedicat a l'Arnau Bosch, que està lesionat i desitgem que es recuperi aviat! Aquest va ser el primer partit del matí de dissabte a Lluïsos, ja que el que estava previst abans de l'Infantil blanc masculí es va suspendre perquè l'equip rival (el CB Manlleu) no tenia prous jugadors.

A la tarda de dissabte, el Júnior blanc femení va perdre contra el Lima-Horta Bàsquet, un molt bon equip que les va ofegar en defensa, fet que va provocar que a les blaves els resultés molt complicat superar la pressió defensiva i poder anotar. Cal seguir treballant i entrenant igual de bé que fins ara, que els partits difícils no ens aturin del nostre objectiu de seguir creixent! A continuació, va ser el torn del Júnior blau femení, que va aconseguir una ajustada i treballada victòria (48-41) contra el CB Granollers gràcies a la intensitat defensiva de les nostres noies.

Diumenge al matí el Preinfantil femení va jugar un partit molt seri+os en que van aplicar coses noves treballades durant la setmana. Van estar intenses en defensa i jugant en equip en atac. L'equip i l'afició van crear una atmosfera perfecta per jugar a bàsquet, i és que en els moments difícils l’afició i la banqueta van empènyer l’equip animant sense parar. Va ser tot un goig. Immediatament després, va ser el torn de l'Infantil femení que va jugar molt i molt bé contra el sempre poderós Barça CBS. Les noies entrenades per l'Òscar Alcalde i l'Alejandro Vallina estan fent una gran progressió.

Recordeu que si teniu imatges o vídeos ens els podeu fer arribar al nostre correu electrònic: basquet@lluisosdegracia.cat