top of page

PROJECTE SOLIDARI:

‘DE L’HOSPITAL A LA CATEDRAL’

WhatsApp Image 2019-01-22 at 19.45.45.jp

El nostre gra de sorra:

Aquest mes de gener de 2019 vam fer entrega al Xavi Vallès, en nom de tota la secció de bàsquet, un xec per import de 759€ pel seu projecte 'Del Hospital a la Catedral'. Us recordem que tots i totes vam aportar el nostre granet de sorra gràcies a la Rifa de Nadal, ja que una part de cada butlleta anava destinada a aquest maravellós projecte.

 

També li hem regalat una samarreta lluisenca per tal que durant el repte sempre el poguem acompanyar. Moltes gràcies a tots i totes!

#totssomblaus #totssomsolidaris #totssomxavi

El projecte:

Diseño sin título.png

En Xavi Vallès té 47 anys i és pare de tres fills. Un d’ells, en Pau, és jugador del nostre Preinfantil Masculí. En Xavi pateix una malaltia oncològica que li afecta el pàncrees i el peritoneu. Des del gener del 2017 està en tractament de quimioteràpia per via intravenosa i pastilles, formant part d'un assaig clínic el qual està funcionant bé, malgrat la seva agressivitat. Després d’un any molt dur per ell i la seva família, ha començat a notar bastanta millora i és per aquest motiu que s’ha proposat un repte.
 
La primavera del 2019 anirà pedalejant amb bicicleta elèctrica des de l’hospital de la Vall d’Hebron fins a la Catedral de Santiago de Compostela en 17 dies. (#1200km #Càncerapedalspelcàncerinfantil). El perquè d’aquest repte és, ens diu en Xavi, que a banda de ser una fita personal molt important per ell, creu que quan aquesta malaltia pot afectar a un nen/a encara és més difícil. Per aquest motiu “vull ajudar-los, a tots ells, amb el meu compromís personal i amb les vostres aportacions”.
 
L’objectiu d’en Xavi i nostre és aconseguir els diners necessaris per poder finançar un assaig clínic de tumors cerebrals infantils; un assaig que es realitzarà a l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron. Per això, per cada butlleta de la "Loteria" tres dels vint euros aniran destinats a aquest projecte.
 
Si voleu col·laborar més també podeu fer-ho a través del crowfunding que en Xavi ha creat per finançar-se.

També us demanem que entreu en aquest link i voteu pel seu projecte, per aconseguir una beca GAES.

 
Us agraïm a tots/es la vostra col·laboració!


#totssomblaus #totssomxavi

* La temporada passada el projecte solidari va ser "POSA'T LA GORRA", recaptant 1.200€ venent gorres d’AFANOC.

WhatsApp Image 2019-01-23 at 08.16.16.jp
bottom of page