top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Comencen els partits!


Aquest cap de setmana els equips del club, tan promoció com competició, inicien els partits. En total 20 partits, 8 a casa i 12 a fora.

A casa, el Preinfantil femení serà l'encarregat d'estrenar la jornada amb el seu partit amb el CB Coll (9:30h). A continuació jugarà l'Infantil femení, que s'estrenarà a la categoria Interterritorial amb el Lima Horta (11h). I a última franja del matí el Cadet Blanc femení jugarà amb el Sant Quirze Bàsquet Club (12:30h).

A la tarda començarà jugant el Cadet blau femení, equip que ja porta un rodatge de dos partits de lliga, i ho farà amb el sempre complicat CEJ l'Hospitalet (16h). A continuació el Júnior femení s'estrenarà en lliga amb el Ktolik (17:45h). Per acabar el dissabte, el Sots21 masculí rebrà a casa al CB SAPS amb la intenció de començar la lliga amb una victòria que faci valer la intensa pretemporada realitzada (19:30h).

Diumenge al matí començaran els més petits del club, el Premini masculí, que jugaran el primer partit de la temporada amb el FC Martinenc (9:30h). Aquest any, a diferència del passat, inicien els partit ja a l'Octubre degut al bon funcionament de l'equip la temporada anterior. A continuació i posant punt i final als partits del cap de setmana a Lluïsos, el Mini blanc masculí jugarà amb el Virolai (11h).

A fora, destaquen els debuts dels dos Sèniors masculins. El Sènior B, després d'aconseguir l'ascens la temporada anterior, s'estrena a Primera Catalana amb la visita a la sempre complicada pista de l'UBSA (dissabte 19:45h, Pavelló Ricart). Per la seva banda, el Sènior A, que també va aconseguir l'ascens la temporada passada, s'estrena a Copa Catalunya a la pista del CB Artes (diumenge 18:15h, Pavelló Esportiu d'Artes).

També cal remarcar els tres derbis del barri que es juguen aquest cap de setmana. El Júnior blau masculí jugarà a la pista del Safa Claror (dissabte 12:30h, Esportiu Claror), mentre que el Preinfantil masculí (dissabte 9h) i el Cadet blau masculí (dissabte 12h) jugaran a la pista del Vedruna de Gràcia (Poliesportiu Josep Mª de Segarra).

Per últim, mencionar l'estrena del Sènior B femení. Després d'una temporada sense Sènior B en l'estructura femenina, aquest any el club ha apostat per tornar a crear aquest equip per tal de donar continuïtat a la formació de les jugadores un cop acabada l'etapa Júnior, amb la intenció de facilitar la seva projecció cap al primer equip. L'equip, dirigit per Roger Aznar i Marc Camps, iniciaran la temporada a la pista de l'UB Llefià (diumenge 16h, Poliesportiu Llefià)

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


51 visualizaciones0 comentarios
bottom of page