top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Comencem la temporada 2019-2020


Desprès d’unes vacances molt merescudes i necessàries, l’activitat a la pista de la plaça del Nord i al Josep Comellas ja va tornant a la normalitat per encarar una nova temporada que com sempre encetem amb moltes ganes i il·lusió. El passat 26 d’agost varen començar les i els més grans i, en breu, serà el torn de les petites i petits de la casa que s’hi posaran a partir del 12 de setembre.

Com vàrem dir a la cloenda de la temporada (a les ja tradicionals 12 hores), aquest serà un any molt important per a la secció de bàsquet ja que tots junts celebrarem els 75 anys de la secció. S’hi porta treballant des de fa mesos, sobretot per part de la Comissió Històrica que està presentant diferents capítols/càpsules de la nostra història i que podeu consultar a la pestanya '75 anys' del web. Ningú millor que en Joan Guiu i la Susanna Álvarez (dos històrics del nostre club) per recordar-nos i explicar-nos les anècdotes i efemèrides que aquests 75 anys ens han portat fins on som ara.

També s’ha creat la Comissió encarregada de muntar els diferents actes de celebració dels 75 anys durant aquest 2020. En algun d’aquests , tots els que formeu part de la secció de bàsquet en sereu convidats a participar-hi. Aquesta també està formada per tres històrics com són: en Josep Mª Rofes, en Pep Morris i la Mercè Marín, antics membres de juntes passades. I on sumem a la Laura Rafegas, membre de l’actual junta, qui ens posa al dia de tot el que s’està coent.

A nivell esportiu, i per seguir fent història, intentarem fer les coses millor perquè entre totes i tots gaudim del bàsquet com s’ha fet aquests últims 74 anys. Enguany som 24 equips, comptant l’escoleta de bàsquet, que fan un total de 302 jugadors/es acompanyats de 50 entrenadors/es. Desitgem molta sort a tots els equips i als seus reponsables i sobretot que portin amb orgull la nostra samarreta blava.

I a les famílies, pares, mares i amics/gues us demanem que no deixeu mai d’animar i que amb l’ajut de la GRADA BLAVA (que enguany tornarà a ser allà on sigui possible) se’ns senti a qualsevol pista i sobretot a la nostra.

Molt bona temporada a tots/es!


251 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page