top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 27-28 octubre


Aquest cap de setmana es jugaran 20 partits, 9 a casa i 11 a fora

A casa, el dissabte a última hora de latarda (19:30 hores) el Sots 21 buscarà trencar la ratxa de derrotes intentant superar al Bàsquet Alella, després d'haver perdut els dos últims partits per poca diferència. Abans, el Júnior femení intentarà allargar el moment dolç de joc davant el Sant Quirze BC (17:45 hores).

Al matí, el Preinfantil masculí tornarà a jugar després d'haver descansat el cap de setmana anterior. Ho farà davant el Jesuïtes Casp (9:30 hores). A continuació, l'Infantil masculí rebrà al CB Prat (11 hores). Tancant els partits de dissabte al matí, el Cadet blanc masculí jugarà amb el Sagrat Cor (12:30 hores).

L'Infantil femení serà l'encaregat d'estrenar els partit a casa davant el CB Cornellà (9:30 hores), tot un repte per l'equip d'Oscar Marquilles, ja que jugaran amb un equip que va fer fases per Preferent però finalment no va entrar. Seguidament, el Cadet blau femení s'enfrontarà amb el SESE (11 hores) i el Mini blau femení al CB Roser (12:30 hores). L'últim partit del cap de setmana a Lluiïsos el jugarà el Cadet blau masculí amb Sant Ignasi (16:30 hores).

A fora, els més matiners seràn els jugadors del Premini Masculí, que aniràn a jugar a l'escola del Jesús Maria Sant Andreu (9 hores). Mentre que el Mini blanc femení visitarà la pista del CB Sagrat Cor Diputació (10 hores).

Per la tarda, els plats forts. El Júnior blau masculí anirà a la sempre complicada pista del CB Santa Coloma (17:45 hores). A les 18 hores, i televisat en directe pel canal La Xarxa, el Sènior A masculí visitarà la pista del Sol Gironès Bisbal Bàsquet en el duel destacat del Grup 1 de Copa Catalunya. Les noies del Sènior A masculí hauràn de fer un llarg desplaçament també, ja que jugaran al pavelló del CB Lleida (18:45 hores). Per últim, en aquest cas més aprop, a Badalona, el Sènior B masculí intentarà fer-se amb la primera victòria de la temporada a la pista de l'AE Minguella (19:15 hores).

El diumenge, el Mini blau masculí jugarà amb el CE Laietà (9 hores). Les noies del Sènior B femení els hi tocarà jugar en un horari poc habitual per elles, ja que a les 10:30h començarà el seu partit amb el Masnou Basquetbol (10:30 hores). Per últim, dos derbis de barri amb el Vedruna Gràcia: al migdia jugarà el Júnior blanc masculí (12 hoes) i a la tarda el Preinfantil femení (17: 30 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


43 visualizaciones0 comentarios
bottom of page