• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Estrena a Comellas


La passada jornada destaca per l'estrena del Sènior A femení al pavelló Josep Comellas com a local. Aquest any, la Federació Catalana de Basquetbol no permet als Sèniors jugar a la nostra pista dels Lluïsos de Gràcia per temes de seguretat. Degut a que no podem fer front econòmicament a la remodelació de la pista, aquest any els nostres equips Sèniors jugaran com a locals al Pavelló Josep Comellas.

Diumenge el Sènior A femení el va estrenar. I ho va fer amb victòria per 66 a 45 davant l'AE Minguella. El partit va començar complicat per les blaves. Les visitants van fer gala d'un encert molt alt que les arribava a situar 8 punts per sobre (23-15). Berta Villaró, amb tres bàsquets consecutius de mitja distància, mantenien l'equip dins del partit. El joc ofensiu local, elaborat per tal trobar les diferents situacions desitgades, poc a poc va anar donant els seus fruits. Això, sumat a la pressió defensiva liderada per Laura Alonso, van permetre als Lluïsos anar al descans només dos punts a sota al marcador (30-28). A la segona part, les blaves es van mostrar molt sòlides a les dues pistes, el que va permetre que anessin eixamplant poc a poc la diferència al marcador (49-38). Els triples de la canonera Marina Badas i l'excel·lent treball en el rebot ofensiu d'Alba , van marcar la diferència i van acabar sentenciant el partit (66-45). En resum, una gran estrena al pavelló que ens acollirà de locals aquest any i un equip on totes les jugadores s'estan mostrant protagonistes.

El dia anterior, el Cadet blau femení va patir les dificultats de la categoria Interterritorial a la pista del TGN Bàsquet. Davant d'un equip de primer any però que havia competit la temporada anterior a Preferent, a les blaves se'ls hi va fer molt complicat el partit i a la segona part van cometre un error que no es pot tornar a repetir: baixar els braços. El premi de jugar a Interterritorial és per disputar partits com el del passat cap de setmana, difícils i complicats, que exigeixin el millor de les nostres jugadores. Dissabte les jugadores dirigides per Carles Puig van aprendre. Ara toca seguir treballant dur als entrenaments.

El mateix dissabte, el Júnior blau masculí va començar la temporada. L'equip entrenat per l'Albert Roman va guanyar per 53 a 48 al BAM. Els blaus van anar per sobre al marcador durant tot el partit, però en cap moment van saber trencar el partit. Així doncs, la diferència de 5-10 punts es va anar mantenint fins al final del partit. Bon partit del Júnior que gràcies a atacs amb força mobilitat de pilota i bones defenses col·lectives, els permet sumar la primera victòria en l'estrena a Interterrtorial. Agrair i felicitar a l'Albert Codina, l'Unai Boronat i el Joan Ot, jugadors del Júnior blanc masculí, per l'ajuda i el debut!

Per altra banda, el cap de setmana també va estar ple de partits amistosos. L'Infantil femení va anar a jugar a la pista del Vilassar de Mar. El Preinfantil a la pista del Safa Claror. El Mini blanc masculí va participar a un triangular amb el Grup Barna i L'AESE. El Sènior B va jugar amb el Grup Barna. El Sots 21 contra el sènior del Bàsquet Sant Boi. I el Júnior blanc masculí va anar al torneig Ciutat d'Esplugues.

#totssomblaus


44 vistas