• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Tercer meeting Bàsquet Unificat


Aquest passat diumenge 8 de juliol el nostre equip Lluïsos de Gràcia Acidh A va participar en el 3er meeting de Bàsquet Unificat celebrat a Sant Cugat. En total, van ser 13 els equips participants en la aquesta tercera edició del Meeting. Una trobada que va servir per ajuntar a la pista a jugadors de bàsquet adaptat i federat. Per aquest motiu, l'Alejandro Vallina i el Roger Puig, jugadors del Sènior A i Sènior B masculí respectivament, hi van participar. Una experiència inoblidable per ells i que els hi va encantar.

A més, es va poder veure en acció, entre d'altres, quatre equips de la lliga Preferent de Discapacitats Psíquics, el Fedemar, el Grup Barna, el SESE i el nostre, el Lluïsos de Gràcia-Acidh A.

El Meeting unificat de bàsquet està organitzat per la Fundació del Bàsquet Català, la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL) i en aquesta ocasió amb la col·laboració de la UESC. Entre tots els participants, es va poder veure en acció quatre equips de la lliga Preferent de Discapacitats Psíquics, el Fedemar, el Grup Barna, el SESE i el nostre, el Lluïsos de Gràcia-Acidh A.

#totssomblaus


21 vistas