top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Es reprèn la competició!


Després de la pausa de gairebé un mes per les vacances de Nadal, aquest segon cap de setmana de gener es reprèn la competició! Tots els equips de promoció ho faran estrenant nova lliga, un cop determinades les categories de cada equip fins a final de temporada.

A casa destaca l'estrena dels Preminis mixt i masculí, que jugaran el primer partit de l'any i de la temporada. Després de tot un trimestre d'entrenaments i preparació, és moment de començar a posar en pràctica dissabte rere dissabte tot l'aprenentatge i millora.

A més, tindrem fins a tres derbis! Contra el CB Pedagogium (Cadet femení, dissabte 13 a les 11 hores), contra el Vedruna Gràcia (Mini blau masculí, diumenge a les 12:30h) i contra l'UE Claret (Júnior masculí, diumenge 14 a les 17.45 hores).

Mentrestant, els dos sèniors masculins (Sènior B, 18 hores, i Sènior A, 20 hores) buscaran dissabte començar l'any de la millor manera possible, sumant dues victòries que els mantinguin en les posicions capdavanteres de la classificació.

Dissabte a la tarda a casa, jugarà també l'equip Acidh. Ho farà contra La Fundació, a les 16 hores. Gran tarda de bàsquet a Lluïsos!

A fora, el Sènior femení buscarà sumar la primera victòria de l'any a la pista del CB Cornellà, victòria que permetria a les nostres igualar el balanç amb l'equip local. El Júnior blau femení té un complicat però motivador desplaçament al camp de la JET, segones classificades. Tot un repte per a Sergi Gonzalez, que s'ha fet càrrec del Júnior blau femení durant Nadal, i a qui aprofitem per donar la benvinguda al club.

També destaca un altre derbi dissabte a la tarda (16.30 hores), altre cop contra el CB Pedagogium, del Sots-21 masculí.

Molta sort a tots/es i bon bàsquet! 🏀


47 visualizaciones0 comentarios
bottom of page