top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

12 HORES


Aquest dissabte es va celebrar la vint-i-quatrena edició de les 12 Hores, la festa del club que fem com a cloenda de la temporada. Enguany hi va haver novetats respecte les anteriors edicions, com ara la participació de tots els equips dels club: des de l'escoleta fins a sèniors. Però també hi van participar les famílies i la Junta! I tot organitzat i dinamitzat pels entrenadors i entrenadores del club.

Des de les 9 del matí fins a les 21 hores de la nit. 12 Hores non stop de bàsquet. Gaudint en família del que més ens agrada i del que ens uneix com a club.

Partits petits

Els jugadors i jugadores dels diferents equips de cistella petita (Escola de Bàsquet, Preminis i Minis) es van organitzar en 8 equips, cada un referent a un equip de l'ACB. Els partits classificatoris es van jugar a les dues pistes transversals, excepte la final, que es va jugar a pista sencera. Els integrants de l'equip "H. Gran Canaria" van ser els guanyadors. A més, també van participar en parelles al concurs de tir Two Ball, on en un minut havien d'intentar acumular la màxima puntuació possible anotant des de posicions marcades amb una puntuació determinada.

Partits grans

Els jugadors i jugadores de cistella gran de promoció (Preinfantils, Infantils i Cadets) es van organitzar també en vuit equips, cada un d'ell referent a un equip de la NBA. Els partits es van jugar tots a pista sencera, i la final va ser l'últim esdeveniment de les 12 Hores, prèvi a l'entrega de premis. També participaven en parelles al concurs de tir Two Ball.

Partits competició

Hi va haver quatre equips representants dels conjunts de jugadors i jugadores que formen els equips de competició del club (Júniors i Sèniors). Per primer cop hi participaven a unes 12 Hores i s'ho van passar casi millor que els més petits!

Partits de famílies

Per primer cop les famílies també van participar a les 12 Hores. En aquest grup també hi va participar un equip format per l'actual Junta, que van resultar campions amb un bàsquet a l'últim segon :P

Partis Acidh

Els nostres equips Acidh, tan masculins com femenins, també van tenir el seu moment de protagonisme. Alguns jugadors i jugadores dels diferents equips que tenim els Lluïsos de Gràcia en col·laboració amb Acidh van participar en dos partits. Com sempre, un orgull compartir i gaudir del bàsquet plegats!

I no ens podem oblidar dels nostres entrenadors i entrenadores, que van estar dinamitzant, controlant, arbitrant, fent taules... de tot i més! Impossible realitzar unes 12 Hores sense ells/es!

Tancar una temporada sempre resulta emotiu, però fer-ho amb una festa com aquesta resulta increïble! Per moltes més 12 Hores en família!


68 visualizaciones0 comentarios
bottom of page