top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

El Sots 21 seguirà a Preferent

El Sots 21 masculí va guanyar aquest cap de setmana a camp del CB Sant Celoni per 57 a 66 en un partit transcedental per seguir a la categoria Preferent la temporada vinent. Tot i l'inici dubitatiu dels jugadors de Lluís Valero, sobretot concedint masses facilitats darrere, poc a poc el seu joc va ser més regular. Amb atacs amb criteri i una defensa estructurada, els blaus van aconseguir una avantatge de 10 punts al tercer quart que acabaria resultant definitiva.

Les noies del Sènior B femení també es van assegurar la seva presència a Tercera Catalana després de superar al CB Castellar per 59 a 30. Les blaves, que van tenir una bona activitat defensiva durant tot el partit i van saber atacar amb criteri la defensa zonal plantejada per l'equip rival, es van mostrar superiors i ambicioses durant tot el partit. Amb aquesta victòria, l'equip certifica la seva presència la temporada que ve a Tercera Catalana, una categoria amb una estructura completament nova que un augment del nivell de la competició.

El Sènior B masculí va guanyar a casa a l'UER Pineda de Mar per 62 a 52. L'equip de Jonathan Nan va sumar així la vuitena victòria de la temporada que, tot i no afectar gaire a la classificació, de ben segur ajudarà a l'equip a agafar confiança pel tram decisiu de final de temporada. Els companys del Sènior A masculí no van aconseguir superar al CB Lliçà D'Amunt, i van caure derrotats per 69 a 78. La primera part grisa dels blaus va impedir poder sumar la victòria. Felicitar al Lliçà pel campionat del Grup 1 de Copa Catalunya i agrair a tots els que van omplir el Pavelló Comellas per donar suport als nostres!

Les jugadores del Sènior A femení també van caure derrotades, en el seu cas al camp del Bàsquet Joviat per 48 a 34. El segon quart i el poc perill ofensiu van decantar el partit cap a les locals

El Júnior femení va perdre a la pista de l'UE Barberà per 56 a 40. La mateixa mala sort van córrer els jugadors del Júnior blau masculí, que van caure derrotats amb claredat a camp del CB Calella, castigats pel gran desencert a la primera part. El júnior blanc masculí si que va aconseguir la victòria a casa amb el Diagonal Mar, tot i que ho va fer in extremis i per la mínima (73 a 71), el que acosta a l'equip d'Edu Garcia a les fases de final de temporada.

El Cadet blau femení va jugar a Lluïsos amb el CB Mollet un partit intens i igualat que van acabar emportant-se les blaves. La victòria, suposa la classificació matemàtica per jugar les fases finals de la Categoria Interterritorial. Una fita molt destacable de les jugadores de Carles Puig, tenint en compte que és el seu primer any a la categoria. Pel que fa als nois, el Cadet blau masculí va jugar un molt bon partit a camp del Bàsquet Laietà, sobretot a nivell defensiu aguantant els 1c1 i fent un bon balanç. En atac, va ser clau controlar el rebot per poder córrer al contraatac. El Cadet blanc masculí va jugar a casa amb el Sant Joan de Mata. Tot i tractar-se d'un partit contra un dels equips forts, els blaus van demostrar en tot moment un gran nivell defensiu. Molt contents per la imatge oferta!

El Mini blau masculí va jugar com a local al Pavelló Comellas amb el CN Terrassa. Molt bon partit, on va destacar la gran quantitat de punts a favor anotats, tot i que vam estar una mica despistats en defensa. El Premini masculí va jugar un derbi del barri a camp del Safa Claror en un partit de menys a més, on es va poder veure la millora de l'equip respecte el partit d'anada. També van realitzar un molt bon partit els jugadors i jugadores del Premini mixt, que van jugar a la pista del Bàsquet Bufalà.

A més a més, diumenge al matí es va celebrar el VII Torneig STIGA de Bàsquet Adaptat de Sant Jordi. Molt agraïts a tots els equips participants i a totes les persones que ens van acompanyar durant el matí. Especial menció al nostre padrí de enguany, l'Alex Gozalbo.