top of page

Rifa de Nadal

S’acosta el Nadal i, normalment, això voldria dir que arriba la loteria. Però aquest any no; o com a mínim no amb la fórmula que coneixem.

 

El que es feia històricament a l’entitat dels Lluïsos de Gràcia, i que la secció s’hi sumava cada any, era comprar un número de la loteria nacional i, incloent una panera de Nadal, es feien participacions per a totes les famílies de Lluïsos on l’import que es jugava al número era realment baix. 

D’aquesta fórmula, la secció n’ha tret sempre un guany que ens ha servit per tenir el finançament que necessitem com a secció ja que amb les quotes ordinàries i els patrocinis que busquem no aconseguim equilibrar el pressupost.

L’any passat, el primer any d’aquesta junta, es va decidir fer-ho similar però donada la situació política existent es va decidir jugar a La Grossa amb una fórmula amb la que jugàvem a molts números.


Aquest any, escoltant també a alguns de vosaltres, des de la junta hem decidit fer una cosa una mica diferent i que pensem que pot encaixar més en el tarannà de la secció. La idea es fer una Rifa de Nadal, però no jugant a cap loteria estatal o autonòmica sinó proposant 6 premis de botigues del barri o dels nostres super patroicinadors. A més, dels diners que recaptem per número, 3€ aniran destinats a una causa solidària anomenada "Del Hospital a la Catedral", impulsada pel Xavi Vallès, pare del Pau del Preinfantil masculí.
 

Quins són aquests premis-experiències?

  1. Patinet elèctric.

  2. Cistella ecològica del nostre superpatrocinador ECOLOGICAT.

  3. Xec de 100 euros a gastar a WALA, qui ens ha equipat aquesta temporada.

  4. Quatre entrades per anar en família a un partit del Barça de bàsquet (o de la Penya).

  5. Sopar per a dues persones al Bar de Lluïsos per fer un menú degustació basquetbolistic.

  6. Dues Cistelles variades del Mercat de Lesseps.

Quan es farà el sorteig?
El diumenge 16 de desembre de 2018, a la mitja part del partit del Sènior “A” Femení al Pavelló Josep Comellas, unes mans molt innocents agafaran els números premiats!

Consulteu aquí els resultats!

bottom of page