top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 4-5 maig


Aquest cap de setmana serà una mica especial, ja que diumenge al matí es disputarà a la pista de Lluïsos el VII Torneig Stiga Bàsquet adaptat, de manera que el nombre de partits al Pavelló Josep Comellas serà més alt de l'habitual. En total jugarem 22 partits, 12 a casa i 10 a fora.

Aquesta jornada hi ha un partit destacat, el que jugarà el Sènior A masculí davant el CB Lliçà d'Amunt. En joc, ni més ni menys, que el liderat del grup 1 de Copa Catalunya! Un gran partit on de ben segur els nostres tindran el càlid suport de la grada per tal d'intentar aconseguir l'objectiu.

A casa, s'iniciarà la jornada amb un derbi del barri del Premini masculí amb el Safa Claror (9:30 hores). A continuació, l'Infantil masculí jugarà amb el CAT (11 hores) i, després, el Cadet blanc masculí amb el Sant Joan de Mata (12:30 hores). A la tarda, les jugadores del Cadet blau femení jugaran amb el CB Mollet (16 hores) amb la intenció de seguir sumant i acostar-se així a les fases finals de temporada. Per últim, el Júnior blanc masculí buscarà refer-se de la derrota de la setmana passada intentant sumar una victòria davant el Diagonal Mar (17:45 hores).

Diumenge al matí, a la pista de Lluïsos es celebrarà el VII Torneig Stiga Bàsquet Adaptat Sant Jordi. Per segon any consecutiu es celebrarà aquest Torneig a la nostra pista, que comptarà amb 6 participants, dos femenins i quatre masculins. Així doncs, durant tota la franja del matí (de 9 a 14) podrem gaudir de bàsquet en estat pur.

Degut a que el Torneig Stiga ocuparà la pista dels Lluïsos tot el matí, els equips que tenien previst jugar en aquesta franja horària ho faran al Pavelló Josep Comellas. Els jugadors del Preinfantil masculí seran els primers, en el derbi del barri amb Vedruna Gràcia (10:30 hores). A continuació, i aprofitant les dues pistes transversals, jugaran simultàniament el Mini blau masculí (CN Terrassa, 12 hores) i el Mini blanc masculí (Escola Ipsi, 12 hores). A la tarda, seguiran els partits al carrer Neptú, en aquest cas dels sèniors masculins. El B rebrà al Pineda de Mar (16 hores) i, seguidament, el esmentat partit destacat de la jornada entre el Sènior A i el CB Lliçà d'Amunt. A Lluïsos, però, si que es disputaran partits a la tarda. El primer el jugarà l'Infantil femení amb el CB Blanes a primera hora de la tarda (16 hores). El segon, el jugarà el Sènior B femení davant el CB Castellar (19:30 hores).

A fora, les més matineres seran el Preinfantil femení que aniran a Mollet a jugar amb el Sant Gervasi (9 hores). Compartiran la franja horària de les 10:30 hores el Mini blau femení, que jugarà al camp del Círcol Catòlic Badalona, i el Premini mixt, que jugarà al camp del Bàsquet Bufalà. Una hora més tard, el Mini blanc femení iniciarà el seu partit amb el Bàsquet Sant Boi. L'últim partit del matí tindrà lloc a Barberà, on les noies de Guillem Lloberas tindran una nova oportunitat de sumar la sisena victòria de la temporada. A la tarda, coincidència horària entre el Sènior A femení (Joviat, 18 hores) i el Cadet blau masculí (CE Laietà, 18 hores).

Diumenge tant sols hi haurà un partit al matí, el jugaran les noies del Cadet blanc femení a la pista del JAC Sants (10:30 hores). A la tarda, dos partits molt importants per mantenir la categoria. La visita del Sots 21 masculí a Sant Celoni resultarà clau per mantenir la categoria Preferent, d'aquí que els jugadors de Lluís Valero s'hagin preparat el desplaçament com una final. Una hora més tard, el Júnior blau masculí té la primera oportunitat de sentenciar la permanència a Interterritorial, per això, haurà de superar al CB Calella a domicili (17 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


38 visualizaciones0 comentarios
bottom of page