top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Final temporada 2019-2020

Actualizado: 6 jul 2020

Benvolguts,


En una temporada normal, aquest missatge el rebíeu un cop acabades les 12 hores, que són, tradicionalment, la nostra celebració de final de temporada. Aquest any, però, com ja sabeu tot ha estat menys normal.


Vam iniciar la temporada amb el mateix entusiasme de cada any i potser amb una mica més i tot, ja que celebràvem els 75 anys de la secció i, com sabeu, ens feia moltíssima il·lusió. La realitat és que aquest final no l’esperava ningú i ens hem hagut d’adaptar a la nova situació de la millor manera possible, intentant no perdre el contacte i el nostre sentiment de família. L’objectiu de la secció a partir del 13/3/2020 no ha estat cap altre que procurar que tota la família blava (i les no blaves) estiguéssim el millor possible. I des d’aquestes línies desitgem que sigui així.


Si us sembla anem per parts i anem tocant tots els punts. Si ens en deixem algun us demanem disculpes, però ja sabeu que estarem encantats que ens escrigueu per resoldre qualsevol inquietud que tingueu.


El primer, com no podia ser d’una altra manera, és la celebració dels 75 anys de la secció. Un esdeveniment amb el qual comissió feia molt de temps que hi treballava i que tots i totes volíem que fos sonat. L’inici, amb les càpsules de la nostra història i l’acte inaugural el 24 de gener, que va ser excel·lent, ja deixava entreveure que ens ho passaríem molt bé. I com que ens ho volem seguir passant bé i celebrar-ho com cal, hem decidit que allargarem la celebració d’alguns dels actes i activitats previstos durant el principi del 2021. Per tant, tothom atent que això segueix.


El següent punt que cal tocar és l’esportiu. A l’esport professional es diu que les notes es donen a final de temporada, amb els títols, però nosaltres ens veiem amb cor de fer-ho malgrat aquest final incomplert. La nota que ens posem, i que no va lligada a títols, és un 8. Perquè pensem que és el número que et diu que vas bé però que també tens moltes coses encara per fer i reptes per assolir, i així ho sentim.


Lligat a aquest tema us hem de dir que tenim novetats, ja que l’Oscar Marquilles, després de 3 anys lligats a la Direcció Tècnica, no seguirà desenvolupant aquest càrrec, i serà en Ricard José qui segueixi amb la tasca, que ja duia a terme aquest any. Moltes i moltes gràcies, Oscar, ets un blau de cap a peus i estem contents de continuar comptant amb tu des del vessant d’entrenador.


Seguint amb els comiats i els agraïments de gent vinculada a la part esportiva, l’any vinent hi ha entrenadors que per diverses raons no seguiran al club, com en Gerard Sánchez (Sènior A femení) i l’Edu Garcia (Junior A masculí). Agraïment absolut per la vostra dedicació i compromís.


També en aquestes línies volem fer un agraïment als entrenadors i entrenadores per la seva implicació i compromís, que sempre el tenen, però que en aquesta etapa de confinament han continuat estant al costat dels equips per no perdre el contacte i seguir fent club. Gràcies!


Anem a la part econòmica? Som-hi! Aquí abans de res caldria fer-vos arribar un agraïment a totes les famílies per l’esforç d’aquest final de temporada. D’una banda, per pagar la quota del mes d’abril tot i la dificultat produïda per la Covid-19; de l’altra, per l’oferiment de moltes famílies a pagar voluntàriament la quota del mes de maig, però sobretot per les mostres de suport i els correus d’agraïment rebuts. No sabeu com ens ajuda rebre aquest tipus de comunicacions, ja que intentem fer la feina, de caràcter voluntari, sempre amb la millor de les intencions, a risc d’equivocar-nos alguna vegada.


És cert que la situació de la secció a des del punt de vista econòmic és sempre delicada. I ho és sobretot perquè sempre hem intentat ajustar les quotes tot el que hem pogut i no les hem apujades des que vam entrar (enguany farà quatre anys), ni tampoc l’IPC. Totes les despeses han anat pujant (fitxes, arbitratges, sous d’entrenaments...), però hem buscat recursos fora (patrocinis o ajudes de tot tipus) per mirar de quadrar els comptes. Per a la temporada vinent, fa uns mesos havíem decidit fer un petit augment de les quotes, perquè amb els augments dels costos previstos vèiem complicat arribar-hi, però atesa la situació actual hem decidit mantenir-les i veure com acaba l’any.


També us volem posar al corrent d’un tema que ens preocupa molt des de fa anys a la secció i que té a veure amb la possibilitat de la construcció d’una nova pista que compleixi amb les normatives actuals. Actualment hi estem treballant i esperem poder-vos informar-ne en unes setmanes sobre l’estat de la qüestió.


Bé, arribats a aquest punt, en què us hem posat al dia de tot, també volem donar-vos un parell d’informacions rellevants de cara a la temporada vinent.


La primera és que la voluntat de tots i totes és començar la temporada amb la «nova normalitat» a partir del mes de setembre. Aquesta nova normalitat implica prendre mesures que ja veurem quines seran; de moment, l’entitat ja ha començat a fer passes en aquest sentit i està mirant d’adquirir tot allò que sigui necessari per complir la normativa i perquè tots plegats estiguem tan tranquils com sigui possible. Us n’anirem informant puntualment tan bon punt tinguem més informació.


La segona és que amb els equips de la temporada vinent volem muntar un parell d’entrenaments al mes de juliol. L’objectiu és que els nous equips es vegin les cares i tothom es pugui desitjar presencialment, ara que ja estem en fase de fer-ho, bones vacances i citar-se per al mes de setembre.


També, i ja per últim, ara arriba el moment de fer el tràmit de la fitxa federativa de cara a la temporada vinent, i tenim el compromís de fer-vos-la arribar aviat. Una vegada que la tingueu, us demanem que la retorneu degudament emplena i signada al més aviat possible, ja que tramitar més de 350 fitxes és una feina que demana molt de temps. Com a novetat i excepció, enguany la Federació ens deixa utilitzar el certificat mèdic de la temporada passada, però tot i així ens recomana fer les revisions mèdiques. Per tant, els únics que l’hauran de fer obligatòriament són els jugadors i les jugadores que no van passar la revisió la temporada passada i els que la vulguin fer de manera voluntària. També us farem arribar un correu ben aviat.


Crec que no ens deixem res, però per a qualsevol dubte o aclariment ja sabeu que podeu contactar amb nosaltres a basquet@lluisosdegracia.cat , i si tot va bé ens veiem al setembre.


Bon estiu!


Us hem trobat molt a faltar!

La Junta de la Secció de Bàsquet

45 visualizaciones0 comentarios
bottom of page