top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Entrenaments de benvinguda a la temporada

La secció de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia hem organitzat durant el mes de juliol un entrenament de benvinguda a la temporada 2020-21 per a tots els equips de la casa.


D'aquesta manera podrem marxar de vacances podent gaudir d'un entrenament després de gairebé 4 mesos sense poder-ho fer! A més, ens sevrirà per coneixer els equips de la temporada viennt i alguns nous entrenadors/es.


Els equips de competició, podran allargar una mica més la post-temporada fent un parell d'entrenaments a partir de la segona setmana de juliol.


Per realitzar aquesta iniciativa, ens hem assegurat de tneir-ho tot controlat i respectar els protocols de seguretat i higiene. És per aquest motiu que els entrenaments es desenvoluparan sgeons els criteris següents:


🚪 L'accés a la pista es farà per la porta d'entrada principal. I la sortida per la porta del darrera.


⛹️ Només hi haurà un equip a pista. El següent NO pot entrar fins que hagi sortit l'anterior.

🚿 NO es poden utilitzar els vestuaris


📝 Els entrenaments s'hauran de dissenyar-se evitant el contacte (circuits, estacions, accions x0...) i tenint en compte que venim d'una pausa d'inactivitat prolongada (alerta la intensitat!)


💧 Cada jugador/a haurà de portar la seva cantimplora, ja que NO es pot veure directament de la font/aixeta.


Per suposat, els entrenaments són de caràcter voluntari, de manera que si alguna família o jugador/a no vol venir estar en tot el seu dret. Per aquelles famílies i jugadors/es que si estiguin d'acord, hem passat un document de responsabilitat perquè n'estiguin al corrent, que no cal retornar signat però que es dona per acceptat amb la mera presència a l'entrenament.
27 visualizaciones0 comentarios

Comentários


bottom of page