Buscar
  • Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Entrenaments de benvinguda a la temporada

La secció de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia hem organitzat durant el mes de juliol un entrenament de benvinguda a la temporada 2020-21 per a tots els equips de la casa.


D'aquesta manera podrem marxar de vacances podent gaudir d'un entrenament després de gairebé 4 mesos sense poder-ho fer! A més, ens sevrirà per coneixer els equips de la temporada viennt i alguns nous entrenadors/es.


Els equips de competició, podran allargar una mica més la post-temporada fent un parell d'entrenaments a partir de la segona setmana de juliol.


Per realitzar aquesta iniciativa, ens hem assegurat de tneir-ho tot controlat i respectar els protocols de seguretat i higiene. És per aquest motiu que els entrenaments es desenvoluparan sgeons els criteris següents:


🚪 L'accés a la pista es farà per la porta d'entrada principal. I la sortida per la porta del darrera.


⛹️ Només hi haurà un equip a pista. El següent NO pot entrar fins que hagi sortit l'anterior.

🚿 NO es poden utilitzar els vestuaris


📝 Els entrenaments s'hauran de dissenyar-se evitant el contacte (circuits, estacions, accions x0...) i tenint en compte que venim d'una pausa d'inactivitat prolongada (alerta la intensitat!)


💧 Cada jugador/a haurà de portar la seva cantimplora, ja que NO es pot veure directament de la font/aixeta.


Per suposat, els entrenaments són de caràcter voluntari, de manera que si alguna família o jugador/a no vol venir estar en tot el seu dret. Per aquelles famílies i jugadors/es que si estiguin d'acord, hem passat un document de responsabilitat perquè n'estiguin al corrent, que no cal retornar signat però que es dona per acceptat amb la mera presència a l'entrenament.
#TOTSSOMBLAUS

#75ANYSBLAUS

20 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Final temporada 2019-2020

Benvolguts, En una temporada normal, aquest missatge el rebíeu un cop acabades les 12 hores, que són, tradicionalment, la nostra celebració de final de temporada. Aquest any, però, com ja sabeu tot ha