top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

El Sènior A femení s'estrena aquest any


El Sènior A femení va sumar la primera victòria d'aquest 2019 després de superar al CB Granollers per 58 a 47. L'equip dirigit per Gerard Sanchez va trencar per fir la ratxa de tres derrotes consecutives i va aconseguir sumar la primera victòria en el que va d'any. A més, ho va fer amb una gran segona part -especialment el tercer quart- el que precisament havia estat el punt feble de l'equip en els darrers tres partits. El retorn d'Èlia Pérez després de la lesió d'esquena es va notar al Josep Comellas i, juntament amb Maria Olives i Núria Vinyeta, van liderar a l'equip cap a la victòria. Per altra banda, el Sènior B femení va caure derrotat a Lluïsos davant l'UB Llefià per 45 a 48, en el que suposa la tercera derrota de la temporada, la segona consecutiva. L'equip, tot i mantenir-se en segona posició, veu perillar la posició després de la derrota, ja que actualment es troba empatat amb l'UB Llefià -average a favor- i a una derrota de l'AE Minguella i l'UE Barberà. Així doncs, ara per ara tot depèn de les blaves, que hauran de demostrar en el que queda de competició quin és el rumb que volen seguir, amb la certesa de saber que si volen aconseguir el major èxit possible hauran de posar-se el mono de treball a cada entrenament i exigir-se el màxim a elles mateixes.

El Sènior B masculí va aconseguir una enorme victòria davant l'UBSA per 66 a 60. L'equip entrenat per Jonathan Vicente va donar un cop sobre la taula a l'aconseguir derrotar als segons classificats, en un partit que van jugar sabent que tots els seus rivals directes havien guanyat. Així doncs, l'equip va fer gala d'un enorme esperit de superació i d'ambició i, com bé va dir el seu entrenador, envien un missatge clar pel que queda de temporada: "Step In. Still In". Felicitar a tots els jugadors, en especial al Bernat Arumí pel seu debut, i enviar molts ànims al Roger Puig que va acabar el partit lesionat. Per la seva banda, el Sènior A masculí va caure derrotat davant el CB Artés per 58 a 59, en un partit molt igualat que es va acabar resolent als instants finals. on un parcial desfavorable de 0-10 a l'inici del darrer quart va acabar resultant determinant. Les lesions estan passant facura a l'equip, però no queda una altre opció que mirant endavant i treballar al màxim pel següent partit, i treure'l com sigui. Ànims nois!

El Sots 21 masculí va guanyar al camp del CB SAPS per 55 a 69, en un partit molt treballat i que té especial importància degut al gran número de lesionats que tenia l'equip. Agrair i felicitar als júniors per la seva vital ajuda! El dia anterior, però, el Júnior blau masculí no va poder superar al Masnou Basquetbol i va caure derrotat per 66 a 54. Els companys del Júnior blanc masculí tampoc van obtenir un bon resultat, ja que es van veure superats a casa pel líder, el CB Sagrat Cor Diputació. El partit va ser molt disputat però els detalls i el mal inici ens van passar factura. Partit per veure i comprovar que si no sumem tots per l'equip durant la setmana resulta impossible.

El Cadet blau femení va jugar al camp del CB Prat un partit irregular i en el que vam sortir adormides. Cal comunicar-nos més en defensa i compartir més la pilota en atac per seguir creixent com a equip. Les companyes del Cadet blanc femení van jugar a casa del Lima Horta Bàsquet, en un partit en que vam anar a remolc tota l'estona. Tot i això, els entrenadors van sortir "contents" de la segona part ja que les blaves "han estat intenses, aplicant conceptes defensius i trobant solucions per atacar". Els jugadors del Cadet blau masculí van jugar al camp del Grup Barna un partit molt complert de tot l'equip, on tots van estar concentrats i intensos els 40 minuts.

L'Infantil femení va viure una més que dolça tarda a Tarragona. Després de varis partits sense acabar de donar amb la tecla als partits, es va poder veure l'equip dels entrenaments, aquell amb el que els entrenadors tant hi creuen i confien. Van demostrar el gran equip que són i el potencial i talent que tenen. Les companyes del Preinfantil femení van jugar a un bon nivell al camp del CES Bosco Rocafort, portant a la pràctica el treball realitzat als entrenaments.

El Mini blau femení va jugar també a camp del Lima Horta Bàsquet. L'equip va treballar en equip, compartint la pilota per buscant a la companya lliure, i sent capaces de trobar espais i bones opcions de tir. Cal, però, seguir insistint amb el fet de respectar els espais i moure's després de passar. Els jugadors del Mini blau masculí van realitzar un gran partit a Lluïsos davant el Masnou Basquetbol, un equip superior que ens va plantejar nous reptes. Divendres, en el partit avançat de la jornada, els companys del Mini blanc masculí van jugar el derbi del barri amb el CB Pedagogium, un partit molt igualat i competit.

Per últim, el Premini Mixt va jugar a Lluïsos amb el Bàsquet Nou Barris. L'equip, entrenat per Clàudia Nicolau i Mariona Lobera, s'ha adaptat molt ràpidament als partits dels caps de setmana i estan aprofitant molt aquesta nou espai per seguir creixent i millorant.


219 visualizaciones0 comentarios
bottom of page